De beste FTP-client

Hallo,

Ik ben op zoek naar een goede FTP client. Belangrijkste eis is dat ie het bewerken van een bestand in een externe editor toestaat. Bij Cyberduck kan ik de bestanden bijvoorbeeld wijzigen met TextMate (ja, ik snap dat onder water het bestand gedownload wordt, geopend wordt in TextMate en dat bij wijzigingen op schijf deze terug geupload wordt) en dat werkt erg fijn.

De reden dat ik van Cyberduck wil afstappen is dat hij de laatste tijd zo vaak crasht (ongeveer 1 keer per uur, bij compleet willekeurige acties) dat het tamelijk onwerkbaar aan het worden is. De FTP-client hoeft niet gratis te zijn, al mag dat uiteraard wel.

Zelf had ik Transmit al gevonden en die ga ik nu even uitproberen. Zijn er nog andere clients die ik zeker moet testen?

Alvast bedankt voor de suggesties!

Niels

cyberduck?

Elke moderne ftp client kan wat jij wil. Zoek op ftp bij macupdate.com. Ik gebruik zelf transmit en wissel het af met cyberduck.

Er is geen beste :wink: Coda is een alles in een oplossing voor webdevven. Misschien kan je daar ook eens naar kijken.

Transmit is een fijn programma

[url=http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=76865]Hier[/url] staan een aantal FTP-clienten voor je opgesomd ;)

Deze dus:

[quote:c859754f7b=“iPod Jimmy”][b:c859754f7b]FTP[/b:c859754f7b]

Deze vraag is al tientallen malen gesteld op dit forum. Probeer de zoekfunctie eens. :mrgreen:

Bedankt :)

Ik zal eens wat verschillende clients uitproberen. De problemen die ik met Cyberduck heb liggen volgens mij aan de wat instabiele internetverbinding (Ziggo :x) hier. Ik zal eens kijken of ik op andere locaties dezelfde problemen ervaar. Op zich is Cyberduck een hele prima FTP-client en was er tot nu toe erg tevreden over.

@lowfi: Coda heb ik wel eens naar gekeken, maar was niet helemaal overtuigd. Nu ik er weer naar kijk en zie dat er o.a. SubVersion support inzit begin ik toch weer enthousiast te worden. Misschien toch maar eens opnieuw proberen. En $99,- is tegenwoordig maar €70,- :wink: