"De installatieschijf is niet gevonden" tijdens boot camp 'installatie'

Dag allemaal!

Ik heb mijn Macbook Pro nu al meer dan een half jaar en had al van bij het begin Windows 7 geïnstalleerd via Boot Camp. Dit leverde geen enkel probleem op en functioneerde goed. Tot...

Een vriend van me, met dezelfde Macbook Pro, vertelde me dat ik gratis Windows 8 kon downloaden van hun website. Dus ik meteen dat proberen, de Windows 7 gewist maar toen lukte het niet meer om een nieuwe Windows installatie te installeren, omdat ik de volgende foutmelding krijg: [b]De installatieschijf is niet gevonden[/b]. Even kort uitleggen hoe ik het aanpak:

[list=1]
[*]Ik download van de [url=http://windows.microsoft.com/nl-BE/windows-8/iso]website[/url] de ISO file.
[*]Ik brand de ISO file, via [i]Schijfhulpprogramma[/i], op een DVD
[*]Wanneer dat deze geschreven is, start ik de Boot Camp assistent en verdeel ik mijn harde schijf in twee delen. Daarna krijg ik [b]de volgende foutmelding:[/b] [url=http://o7.no/IIAmEz]screenshot[/url].
[/list]

Ik heb al ongelooflijk veel variaties geprobeerd: 32bit of 64bit .iso gedownload, .iso gebrand op een DVD met verschillende tools (Toast, Schijfhulpprogramma, Nero, DVD/USB Tool for Windows, ...), telkens gebrand aan de laagste snelheid (x2).

Op dit moment ben ik zowat radeloos geworden, na bijna het ganse internet af te zoeken en alles te proberen (bijna een volledige spindel DVD's erdoor) heb ik geen enkele oplossing gevonden. Jullie zijn mijn laatste hoop!

Alvast bedankt om de moed te nemen dit te lezen en me te helpen!

PJ


Heb je het ook al eens op een ander merk dvd gebrand? Vaak maakt dat nogal wat verschil.

In de [url=http://manuals.info.apple.com/en_US/Boot_Camp_Install-Setup_10.6.pdf]handleiding[/url] van bootcamp vond ik het volgende:

If you get a message saying “Installer Disc Not Found” when installing Windows
Make sure you’re logged in to Mac OS X as an administrator.

Beetje raar zo'n foutmelding met zo'n oplossing(?) maar misschien werkt het...

Eerst en vooral bedankt voor jullie suggesties maar ik heb beide opties gedaan. Ik ben altijd als admin ingelogd dus dat kan het zeker niet zijn.

Nog suggesties? :(