De iTunes telefoon komt er voor eind september

[quote:c7902151a9]Motorola heeft in de Verenigde Staten toestemming gekregen om een mobiele telefoon met iTunes-software uit te brengen. Het mobieltje zal voor eind september te koop zijn.

Volgens gegevens van de Federal Communications Commission (FCC) zal de Motorola E790 worden uitgevoerd met een mobiele versie van iTunes. Het mobieltje wordt voorzien van stereo speakers, een losse flashgeheugenkaart en Bluetooth-mogelijkheid, zo schrijft CNet.

Goedkeuring van de FCC is nodig om het toestel in Noord-Amerika op de markt te brengen. Apple en Motorola hebben meer dan een jaar gewerkt aan de iTunes-telefoon. Het mobieltje moet voor eind september op de markt verschijnen.

Bij de FCC-aanvraag heeft Motorola een afbeelding van het toestel E398 gevoegd. Mogelijk dat de E790 gebaseerd zal zijn op de E398, die al enige tijd verkrijgbaar is.[/quote:c7902151a9]

Bron: http://webwereld.nl/articles/36881

cool... zal wel weer niet te betalen zijn

hmm, 13 september loopt mijn huidig abo af...ik wilde eerst een Sony E. 750i maar ik vind hem in het echt helemaal niet zo mooi als op de foto's, gewoon klein zwart dingetjes. De motorola E398 ziet er wel fijn uit, voelt ook wel fijn aan, alleen zijn de menu's een beetje traag...Ben benieuwd.