De storm van 18 januari 2007

Het waait flink aan de Noordzee en ook verder landinwaarts. Kracht 11 veroorzaakt 440 km file, alle treinen staan stil en er zijn in NL al drie doden te betreuren. Post hier uw winderige ervaringen.

Hmmmz, de dakpannen vliegen hier gewoon van het huis... Ik mag hopen dat mijn auto buiten bereik staat...

ben niet erg winderig vandaag

Het was me wat zeg. Allereerst een flink gesprek gehad met de directrice hier van het GLR. Ik vraag op een normale manier om eerder weg te mogen omdat ik een enorme drukte zie ontstaan. Dat mocht dus niet en toen kwam de ellende.

Eerst met de Metro naar Kralingen Zoom. Toen daar te horen gekregen dat er geen bussen meer rijden omdat er een vrachtwagen is omgevallen op de Brienennoordbrug. Dus dan terug naar Beurs met de metro en daar anderhalf uur gewacht op een trein. Daar eerste klas gezeten en jawel prachtig bijna een boete gekregen van meneer Conducteur. Na hem haarfijn verteld te hebben waarom ik hier zat kon hij dat wel door de vingers zien.

Toen toch maar ouders gebeld met de vraag of de auto gestart kon worden. Nu dan thuis, verwarming aan. Hopen dat het internet het houd en een lief MSN gesprek met Anaïs. Dat laatste is nog het mooiste.

[quote:ce1ef5941f="Kriska"]

…skip…

Toen toch maar ouders gebeld met de vraag of de auto gestart kon worden. Nu dan thuis, verwarming aan. Hopen dat het internet het houd en een lief MSN gesprek met Anaïs. Dat laatste is nog het mooiste.[/quote:ce1ef5941f]

jammer alleen dat het laatste afhankelijk is van het eerste :stuck_out_tongue:

Ik heb gelukkig een wat meelevende werkgever. Om 13:00 naar huis gegaan, met denk ik, één van de laatste treinen die nog reden. Dat ging wel langzaam, want de machinist durfde sneller niet meer aan. Bij de containerterminal in Utrecht waren containers omgewaaid (van die grote). Vanaf Utrecht met de bus verder, en het laatste stuk gelopen waarbij ik prompt een zware bui over me heen kreeg. Maar gelukkig nu wel thuis.

ik moest naar huis :D

om half 2 (13:30)

afgelopen vrijdag hadden we groot gaslek voor de school en toen moesten we ook al naar huis…

gaat prima zo! :smiley:

Ik had vanavond in de Twentse schouwburg moeten wezen. Toen ik op Den Haag centraal was, kwamen er omroepberichten dat er geen treinen naar Rotterdam reden. Over Utrecht werd niets gezegd, dus ik een kaartje gekocht. Tegen drieën lichte paniek bij het spoor, geen trein naar Utrecht. "Bussen dan?" "Nee meneer, die waaien van de weg." En ik had helemaal niet het gevoel dat het nou allemaal zo vreselijk hard tekeer ging daarbuiten... De trein naar Utrecht ging wel om half vier, maar ze wisten niet hoe het vanaf daar verder zou gaan. Ik heb maar afgebeld. Inmiddels rijdt er geen enkele trein, dus ik ben blij dat ik niet ergens in the middle of fucking nowhere sta. Morgen eens kijken of het wel gaat lukken.

Ben een paar keer in de wind gaan staan van,iddag om het even te "proeven".... maar weer terug gegaan om verder aan m'n ei te werken..... :wink:

Hier in Belgïe waait het ook...

Ik kom daarnet het café uit, liggen er een stuk of 6 dakpannen op de stoep. :?

[size=9:fc91e92bbb]Maar ik vind het eigenlijk (stiekem) altijd wel leuk zo’n megaharde wind![/size:fc91e92bbb] :innocent:

Ik hou wel van wind. Alleen de schoorsteen van een goede vriend is van het dak gewaait. Voor de rest een beetje het "windnieuws" gevolgd in Nederland.. maar that's it

Nadat we rond 6 uur het gebouw uit werden gezet na een dag vol vliegende pannen, regenpijpen ,dakgoten en verhalen over klasgenoten die gebeld werden, omdat het dak van hun woning eraf waaide geprobeerd op het station te komen. Onderweg bomen zien vallen, pannen zien vallen watertoren afgezet door brandweer, omdat het dak ervan op het punt zou staan eraf te vliegen en wat al niet meer. Op het station gratis koffie en broodjes en vermoedelijk een van de laatst rijdende treinen weten te halen.

Nu thuis zoals griffendahl al zei het geluid van klapperende en vallende dakpannen…

Ik ging ff op Schiphol kijken omdat de school om 11:45 de deuren sloot, geweldig hoe die vliegers stoeien om de glideslope te volgen :D

Wel leuk, maar toch een beetje eng aangezien we in het bos wonen :sealed:

Die paddestoelen vangen zoveel wind toch niet?

Zijn boomhut wel natuurlijk..... en wat denk je van al die fuiken aan de lijn..... :wink: :innocent:

Ja, die vooral :o

Gebracht en opgehaald naar school (ROTTERDAM), en ook naar mn werk. Wel relaxt zo'n storm

Leiden op de vrouwenweg een vrachtauto van Stoof in de sloot gereden Rijswijk Winston Churchillaan container op de weg en weg afgesloten Den Haag Erasmusweg boom op bloemenkiosk gewaaid

Hier is er niet zoveel aan de hand eigelijk, ok wel harde wind enzo, maar het enigste dat hier is gebeurt is dat er een halve boom is geknapt en dat mijn auto gattackeerd is door modder. Voor de rest niets aan de hand :)