De toekomst voor apple?

Het is nog experimenteel, maar ik zie het wel zitten. Een touchscreen met bewegings herkenning. Laat apple nu net met een patent hierop bezig zijn. Vooral het stukje met de foto's is erg indrukwekkend. Aperture 5.0 :wink: Hier kan je het filmpje bekijken en wordt een en ander uitgelegd. [url=http://mrl.nyu.edu/~jhan/ftirtouch]klik[/url]

Dat ziet er héél cool uit :) Beetje zoals in Minority Report ...

Is deze site ook van de onderzoekers van apple? t zou wel erg gaaf zijn en van mij mag zo'n apple scherm/UI vandaag al op de markt komen, weet ik tenminste hoeveel ik moet gaan sparen :-)

Mijn collega vraagt net of die gebaren interface ook voor windows beschikbaar komt. Hij wil graag zijn middelvinger opsteken naar zijn pc.

[quote:11f3fbb31f="ron can"]...Laat apple nu net met een patent hierop bezig zijn.... [/quote:11f3fbb31f]

Ja is dat zo? Waar staat dat?

Overigens wel super goed zo’n user interface! Ik hoop dat er bedrijven met ballen zijn die dit goed en snel op de markt gooien. Het wordt echt wel eens tijd dat we onze decenia oude interface de prullenbak in gooien. Het oude wordt continu vernieuwd en verbeterd ipv dat er eens iets totaal nieuws en beters uitkomt zoals dit. Als Apple patent hierop heeft dan ga ik me eens verdiepen in de aandelen :slight_smile:

Hierrr...

[img:7c0ee16714]http://www.tuaw.com/media/2006/02/apple_tablet.jpg[/img:7c0ee16714]

http://hrmpf.com/wordpress/48/new-apple-patents/

ziet er fraai uit. nu ook nog combineren met eye movement detection.

dit ziet er fantastisch uit zeg. vooral het inzoomen in foto's super idd laten we hopen dat dit ook wordt uitgewerkt.

Is al een [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=899941]topic[/url] over ;)

Echt niet! Je moet het filmpje van ron can maar even bekijken, het plaatje dat ik gepost heb is een reactie op een andere post. :evil:

[quote:2f5709c486="Zakske"]Echt niet! Je moet het filmpje van ron can maar even bekijken, het plaatje dat ik gepost heb is een reactie op een andere post. :evil:[/quote:2f5709c486]

iRik bedoelt niet dat plaatje,
Maar precies dat filmpje is eerder in dat topic gepost :innocent: :stuck_out_tongue:

:sealed: :mrgreen: :roll:

Wou dat ziet er cool uit zeg !!!