De veelbesproken Apple Watch-functie die Samsung nu al aanbiedt

De Samsung Galaxy Watch 5 en Watch 5 Pro, de nieuwe smartwatches van Samsung, beschikken over deze veelbesproken Apple Watch-functie.

https://www.onemorething.nl/2022/08/samsung-galaxy-watch-5-apple-watch/

Dit topic dient als reactie-hub voor bovenstaand artikel. Via dit topic kun je op het artikel reageren. Je reactie wordt ook automatisch onder het artikel op de website getoond.

cool… als Samsung en Apple beiden de grootste klanten zijn van Rockley Photonics, dan zit er nog wel meer in het vat dan alleen core body temperature. (ik ben vooral geïnteresseerd in de non-invasive blood glucose monitoring).
https://investors.rockleyphotonics.com/news/news-details/2022/Rockley-Photonics-Signs-Supply-Agreement-and-Receives-First-Commercial-Purchase-Order-for-Its-Non-Invasive-Biosensing-Wristband/default.aspx

Als ik zo de blogs mag geloven zal apple deze sensor niet binnen afzienbare tijd gaan implementeren. Maar goed. wie heeft er tegenwoordig een kristallen bol :wink:
zou ik trouwens een Samsung Watch met die Rockley-sensor kopen als Apple er niet meent te willen gaan komen? vragen vragen vragen…