Debugmenu uit Safari verwijderen

Toen ik een tijdje geleden problemen had met [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=41138]Internetbankieren[/url], heb ik met Terminal via volgend commando een Debugmenu in Safari kunnen zetten : defaults write com.apple.Safari IncludeDebugMenu 1. Ik wil Debug nu opnieuw uit Safari verwijderen. Hoe moet ik dat doen?

Sorry, voor jullie misschien een domme vraag, maar ik ken zelf geen enkel commando in Terminal. Bovenstaand commando heb ik ook maar ergens op een forum gevonden.

http://www.lordofthecows.com/safari_enhancer.php

Daarmee kun je dit het makkelijkst doen, samen met nog een aantal instellingen

Waarschijnlijk kan je gewoon die 1 aan het einde van dat commando in een 0 (nul) veranderen, om de optie weer uit te zetten.

Ik heb dat al verwijderd, dus ik weet niet meer de precieze commando's, maar ik herinner mij dat in de menubalk je dat programma kunt openen en ook weer verwijderen.Als je niet meer weet waar het staat, zoek het dan even op met "zoeken" in het finder-venster, en kieper dan alles wat die naam draagt in de prullenmand.

Het is me gelukt met de oplossing van Deskman. Bedankt voor jullie reacties allemaal.

Maar let wel op deze "enhanchment" werkt NIET met de safari onder 10.3.9!!!!!!

[quote:d4c895d2fc="Wildmac"]Maar let wel op deze "enhanchment" werkt NIET met de safari onder 10.3.9!!!!!![/quote:d4c895d2fc]

werkt het programma niet of werkt het truukje niet? ik heb het ooit eens geactiveerd en onder 10.3.9 zit dat debug menu er gewoon. ik gebruik het zelden, alleen als een pagina fouten geeft ofzo.