Default pagina op .mac, hoe maak je die?

Ik heb een aantal foto pagina's op mijn .mac account gezet. Als ik (of een bezoeker) voorheen naar mijn .mac adres ging kwam standaard het eerste foto-album naar voren. Later heb ik online een menu gemaakt, maar toch blijft altijd het eerste foto-album als standaard pagina verschijnen wanneer niet specifiek achter het adres de betreffende HTML pagina wordt opgegeven.

Ik dacht dus gewoon het eerst album eens te wissen om te zien welke pagina dan standaard zou worden, maar gevolg is nu dat de bezoeker dus doodleuk de melding krijgt dat de hele pagina niet bestaat!!!

[b:b91b51f622]Weet iemand hoe je bij .mac aan kan geven welke pagina als “standaard pagina” wordt gegeven wanneer iemand alleen maar de URL intikt?[/b:b91b51f622]

Misschien helpt het artikel [url=http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=107471].Mac HomePage: How to Change Your Start Page (or Default Page)[/url] in de Apple Knowledge Base?

[size=9:8bafd9fcda][edit]Heb de hint ff wat duidelijker gemaakt, anders denk je straks dat ik blind naar de KB verwijs :wink: [/edit][/size:8bafd9fcda]

Als je op Homepage klikt binnen je .mac account Krijg je oa. 'This site's address.....' te zien. Daaronder staat een zgn. site map. De Hompage map is de default van .mac. Daarnaast staan de Pages. Hierbinnen kan je de namen verslepen. Als je de betreffende naam versleept (bv. Home) naar boven zou dat je start pagina moeten zijn.

Het adres: ‘http://homepage.mac.com/username/(deze leeglaten)’

Je eigenlijke adres zou bv kunnen zijn:

http://homepage.mac.com/username/hompage/menu5.html

Ik hoop dat ik het een beetje redelijk duidelijk heb uitgelegd.
Succes

[quote:1bf5ca65e9="warnerraven"]Ik hoop dat ik het een beetje redelijk duidelijk heb uitgelegd. Succes[/quote:1bf5ca65e9]

Jep, heel duidelijk. Het stomme is alleen dat ik dat al zo had gedaan. Maar na jouw uitleg dacht ik het nog maar eens te proberen en toen bleek ineens alles al te werken.

Blijkbaar zit er gewoon een soort vertraging in? Maar goed, het werkt weer. Bedankt voor de uitleg in elk geval.