Dell E-Value

Ik zit er over denken een dell 2405FPW monitor aan te schaffen. Nu heeft dell een systeem waarmee je extra kortingen kan krijgen doormiddel van e-value codes. Nu is mijn vraag bestaat er voor de nederlandse markt een site of forum waar deze coupons "gedeeld" worden? zoals bijvoorbeeld deze site voor in de usa: [url=http://www.xpbargains.com/dell_coupons/]klik[/url]. Ik heb al op google gezocht maar ik kwam niet echt op een goed resultaat.

Alvast bedankt!!

Dat zou ik niet weten ... wel kun je flink proberen af te dingen bij Dell! Heb zelf de 2405FPW voor € 999,- en dan praat ik over maanden terug.

[quote:1e69ca7b97="diotav"]Dat zou ik niet weten ... wel kun je flink proberen af te dingen bij Dell! Heb zelf de 2405FPW voor € 999,- en dan praat ik over maanden terug.[/quote:1e69ca7b97]

afdingen? hoe doe je dat dan?

Via de telefoon ... je belt ze op en zegt dat je een arm studentje bent. Dan heb je kans dat de prijs tot onder de € 1000,- zakt. Ik lees van veel mensen verhalen dat ze veel goedkoper uit zijn door af te dingen.

haha dat is wel heel makkelijk zo dan! :P maarja beter in ieder geval! thnx!

http://inkoopactie.net/ia/29mp5thh/1 :wink:

Inderdaad, bellen is het beste wat je kan doen. Ook naar de Apple store trouwens, ik heb al bij elke bestelling korting gekregen of een gratis item. Zeker de moeite waard.

Begrijp ik dat je dan bijvoorbeeld bij een iMac duo core met een 250 Gb schijf i.p.v. een 160 Gb schijf voor de prijs van een 160 Gb. Of gaat het om minder korting?