design USB / Firewire HUB

Heeft iemand al een apple-vriendelijke disign USB en/of FireWire hub gevonden voor een schappelijke prijs? Alle kastjes die ik vind zijn óf in een afzichtelijke kleur (doorzichtig groen :x) of hebben geen eigen netvoeding (essentieel om veel apparaten aan te sluiten..)

Ik ben opzoek naar een goed design, liefst ipod/imac wit, maar als het gewoon goed ontworpen is kan ik er ook voor vallen.

Iemand een id?

[quote:f007b6580f="Jolla"]Heeft iemand al een apple-vriendelijke disign USB en/of FireWire hub gevonden voor een schappelijke prijs? Alle kastjes die ik vind zijn óf in een afzichtelijke kleur (doorzichtig groen :x) of hebben geen eigen netvoeding (essentieel om veel apparaten aan te sluiten..)

Ik ben opzoek naar een goed design, liefst ipod/imac wit, maar als het gewoon goed ontworpen is kan ik er ook voor vallen.

Iemand een id?[/quote:f007b6580f]

Ik heb een relatieve mooie Belkin USB hub gekocht met voeding. Ik dacht dat m’n Iomega harde schijf daarop kon aansluiten en dat de hub genoeg stroom ging leveren maar dat klopt niet. Toch nog externe voeding nodig voor m’n klein schijfje. Nu levert Iomega die standaard mee met hun kleine harde schijfjes, toen ik die kocht niet. Via m’n computerwinkel heb ik toch zo’n voeding gratis kunnen krijgen van Iomega. Dit zeg ik allemaal om je te verwittigen dat een powered hub daarom niet beter is …

En ja het is een héél dure hub en neen er zitten geen Firewire poorten in …

Klein half usb bolletje, een centimer of 8/9 doorsnede a/d basis schat ik. Niet hosannah, maar wel redelijk neutraal.

[img:baea722aa5]http://img227.echo.cx/img227/8094/b0002fhene01lzzzzzzz6sg.jpg[/img:baea722aa5]

zelf eentje gevonden; http://www.123macmini.com/news/story/301.html Eigenlijk voor de MacMini... maar voor een 3x USB + 2x FireWire in simpel wit / plat design wil ik best 50 dollar/ euro neerleggen :)