Digitaal dahag...boek?

Hoi, Ik zoek voor mijn dochter een simpel (freeware) dagboek progje. Dus met kalender en password protected (want haar zieleroerselen moeten diep geheim blijven...natuurlijk) Ze werkt met OSX Panther op een bondi G3. Ik ben al door een oerwoud van progs gegaan op versiontracker en de keuze is te groot, ik kom er niet uit. Wie heeft een tip of goede ervaring met een prog. Thanxz!

even zoeken op http://www.versiontracker.com/ en... hopla http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/9730

Ik weet niet of je ergens nog een oudere versie van MacJournal kan vinden (de recentere zijn betalend). Dat werkte en werkt nog steeds goed. Als ik naar het aantal sterretjes bij MacDairy zie staan zou ik daar bij dat product niet te zeker over zijn ;-)

edit:

Kijk hier voor de oudere versie:
http://homepage.mac.com/dschimpf/index.html

MacJournal is zeker een eenvoudig maar goed programma. Wist niet dat het tegenwoordig payware was, want ik heb nooit geupdate. (Nooit meer iets in gezet ook trouwens.)

[quote:e0028ed110="iRuben"]MacJournal is zeker een eenvoudig maar goed programma. Wist niet dat het tegenwoordig payware was, want ik heb nooit geupdate. (Nooit meer iets in gezet ook trouwens.)[/quote:e0028ed110] http://homepage.mac.com/dschimpf/ versie 2.6 is nog steeds Freeware

Sorry voor de late reactie allemaal...maar bedankt (ook namens dochter...>cool vet yoh) voor de tips. MacDiary is trouwens een eng programma. Alles verschiet van kleur en het is een groot strepenfeest. Dus niet aan beginnen. Ik kies voor MacJournal...de freeware versie 2.6.1