Digitale camera op een apple - tja

Gaat dit werken op een apple?[url=http://www.aldi.nl/OFFER_NL/OFFER_37/OFF01.HTM]Medion 4.0 megapixel camera bij aldi[/url]

eventje kijken op [url=http://www.apple.com/iphoto/compatibility/]http://www.apple.com/iphoto/compatibility/[/url]

dit toestel staat niet in de lijst maar de compact flash kaart zal waarschijnlijk wel gelezen kunnen worden dmv een reader die je dan extra zal moeten aanschaffen.

groeten
Helix

Let op dat er ook veel camera's zijn die werken en niet op die lijst staan!

Maar het connect toch via usb? USB zou toch moeten werken?

Tja het probleem is dat ik niet exact weet wat de exacte inhoud van de cam is. Normaliter kun je hem dan flashen. Heb ik ook gedaan met hun scanner, hij werkt nu als een hp":slight_smile:

verspil er geen geld aan. die camera deugd niet. ze heeft een veel te flauwe lens. Aldi links laten liggen.

Laat je ook niet foppen door het aantal opgegeven pixels,dat ziet er voor dat bedrag mooi uit ,maar sommige camera's interpoleren zelf ook al.Het gaat om de werkelijke grote van de chip!Het is goedkoop maar met een beetje zoeken vind je van een Goed merk(nikon,canon,pentax enz) een aanbieding met 3 a 4 miljoen pixels met een betere lens en dan kun je dat vervolgens interpoleren tot een beter resultaat voor  ongeveer dezelfde prijs als deze.

Na een kleine research op het internet blijkt het een Skanhex te zijn. De foto's zijn ronduit waardeloos. Dus jullie (lees bovenstaande) hebben gelijk. Jammer was leuk geweest voor dat bedrag.

ps hij is wel apple compitable.