Digitale drukkers in A'dam

Voor een klant ben ik bezig met een catalogus. Vanwege de kleine oplage (1000 stuks) wil ik het digitaal laten "drukken".

Het wordt een boekje met kleurenfoto’s, 24 pagina’s op wat zwaarder papier (>200grs). Omslag karton of transparant plastic. Gebonden met metalen (wire-O) of kunststof ringbandje.

Wie weet een fijne digitale “drukker” in Amsterdam of omgeving die dit kan goed kan doen ?

[quote="EagerB0bNerd"]Voor een klant ben ik bezig met een catalogus. Vanwege de kleine oplage (1000 stuks) wil ik het digitaal laten "drukken".

Het wordt een boekje met kleurenfoto’s, 24 pagina’s op wat zwaarder papier (>200grs). Omslag karton of transparant plastic. Gebonden met metalen (wire-O) of kunststof ringbandje.

Wie weet een fijne digitale “drukker” in Amsterdam of omgeving die dit kan goed kan doen ?[/quote]

Amsterdam zou ik niet weten, maar in de buurt van Utrecht zit een grafisch bedrijf, gespecialiseerd in digitaal drukwerk, waar men ook verstand heeft van afwerking (garenloos gebrocheerd & Wire-O).
Mocht je interesse hebben, dit is hun emailadres: dionebp@xs4all.nl

Het omslag punt voor digitaal drukken groeit inderdaad, maar bij 1.000 stuks zou ik ook een prijs aanvragen bij een of twee drukkers met traditionele technieken... ik denk dat de prijs je reuze mee zal vallen.

:smiley:

[quote:b0b27384cd="rbroen"]Het omslag punt voor digitaal drukken groeit inderdaad, maar bij 1.000 stuks zou ik ook een prijs aanvragen bij een of twee drukkers met traditionele technieken... ik denk dat de prijs je reuze mee zal vallen. :D[/quote:b0b27384cd]

Ik zal dat voor de zekerheid doen, maar ga ervan uit dat vooral de afwerking, ( vergaren, vouwen snijden binden etc) het duur maakt. Bij die digitale drukkers gaat dat in een moeite door, op dezelfde machine, en hoeft het dus niet naar de binder. Verder vindt ik de flexibiliteit prettig, we kunnen dan bijvoorbeeld meerdere versies maken, een voor de beurs in Frankfurt en een voor Parijs.

[quote:cb60008af8="EagerB0bNerd"]Verder vindt ik de flexibiliteit prettig, we kunnen dan bijvoorbeeld meerdere versies maken, een voor de beurs in Frankfurt en een voor Parijs.[/quote:cb60008af8]

Dat soort dingen moet je er natuurlijk wel bij zeggen als je een vraag/offerte plaatst. :wink:

Kijk eens bij www.digitalprinting.nl Kan je gelijk de prijs berekenen voor zowel offset als printen. En hij is heel fijn; ik werk er zelf :P

zooo das goedkopie!

 • Digitale Offset druk Heidelberg DI
 • A4
 • 300 stuks
 • tweezijdig
 • 170 grams houtvrij MC Incl. (kleur)indicatie proef! (t.w.v. €20,-)

=

€ 0,00 !

toppertje hoor?!

Als je dan toch reclame maakt, zorg er dan in ieder geval voor dat het werkt…

Ik heb al meerdere malen digitaal drukwerk laten printen bij Total Graphics in Bleiswijk. Hele goede ervaringen mee gehad. Ze hebben voor mij onder andere een fotoboek gedrukt met uitzonderlijke kwaliteit voor digitaal drukwerk. Vooral in afbeeldingen met veel dekking is hun drukwerk erg goed vergeleken met andere bedrijven waar ik tests had laten maken.

drukkerij Mebo bij Entrepotdok.

[quote:b6d6938a64="Flipstra"]zooo das goedkopie!

 • Digitale Offset druk Heidelberg DI
 • A4
 • 300 stuks
 • tweezijdig
 • 170 grams houtvrij MC Incl. (kleur)indicatie proef! (t.w.v. €20,-)

=

€ 0,00 !

toppertje hoor?!

Als je dan toch reclame maakt, zorg er dan in ieder geval voor dat het werkt…[/quote:b6d6938a64]

vanuit Safari werkt het idd (nog) niet, uit explorer en netscape wel.
ik begrijp dat je dat niet geprobeerd hebt, dus heb ik even opgezocht hoeveel dat gaat kosten op basis van jouw invoer € 240,-

De reden dat de website nog niet aangepast is, is een enorme hoeveelheid werk die wij dankzij deze campagne binnengesleept hebben en het feit dat Safari pas sinds 24 oktober zijn Beta-status verloren heeft en dus een relatief ‘nieuwe’ browser is.

OK vrienden, bedankt voor de tips. Ik zal er een paar gaan "checken"

Ben wat laat...... maar ik kon even niet op de naam komen. Bij Rijnen Reklame Centrum in Amsterdam drukken ze digitaal op een hp Indigo pers.

www.rijnen.nl

FF gecalculeerd:

Digitaal: ca. 3500 Euro
Offset: ca 2000 Euro

Excl. Wire-O

[quote:ed512aea45="appleholic"]Digitaal: ca. 3500 Euro Offset: ca 2000 Euro[/quote:ed512aea45]

That was my point :stuck_out_tongue:

En ik lever graag in A'dam :P

ben toevallig net aan het bellen met mijn vaste drukker. Zal daarna ook bij een of twee digitale een offerte vragen. Ik zal het wel laten weten wat het wordt. Al kan dat wel ff duren, krijg de foto's pas over een maand, heb dus nog alle tijd.

[quote:460301adf1=“appleholic”]En ik lever graag in A’dam :P[/quote:460301adf1]

ga jij je eerst maar eens scheren voor dat je op zoek gaat naar nieuwe klanten ! :smiley:

Hoorde ik iets?

  1. 8)