digitale fotolijsten???

Weet iemand of er in nederland digitale fotolijsten (lcd) te krijgen zijn. Iets met een CF-card of ingebouwde modem zou mooi zijn. Liefst zonder te veel knoppen of instellingen. Het is voor a-technische familie elders in het land.

Sony heeft zo'n digitale fotolijst. Werkt natuurlijk uitsluitend met de Sony MemoryStick, maar die is gewoon op de Mac te laden.

Maar ja, om nu elke keer zo’n MemoryStick naar het buitenland te moeten sturen?!

Kijk hier eens:

http://www.digi-frame.com/

Wel cool...

Maar een fotolijst van $429,-- is wel een beetje overdreven.
Zet wel een oude powerbook in de kast :slight_smile:

Wow!! Da's kicken. wist niet dat deze rakkers bestonden. Als er ergens van zulke lijsten zijn die wat goedkoper zijn hoor ik het graag. :lol:

gevonden: [url=http://www.fotovideoshop.nl/nl/dept_98.html]digi-frame[/url] (bedankt Zora) :D helaas: 1.270 euro :cry:

heeft iemand nog iets gevonden???

Sorry, zal voortaan eerst naar de prijs kijken....

Vond echter nog een ander alternatief op http://www.Ceiva.com/ , maar dit fotolijstje werkt, als ik het goed begrijp, via internet.
Het is geen ‘stand-alone’ product.

Ik ga nu verder ‘winkelen,’ kijken wat ik nog meer kan vinden.

:slight_smile:

Zelf heb ik gewoon een oude Pentium II met een LCD scherm staan als "digitale fotolijst". Deze staat gewoon de hele dag JPG-jes te wisselen. Misschien een goedkopere oplossing? Je zou hier zelfs een 486-er voor kunnen gebruiken en een LCD scherm is 2e hands ook wel voor niet al te veel Euro's te vinden denk ik. Spuit de LCD even over in een leuke houtnerf en voila! :-P

De Ceiva is fantastisch, ideaal om bij (groot)ouders neer te zetten. Foto's worden via een modem lijn verstuurd. Altijd de laatste foto's zonder ook maar iets aan te raken!!! 8) De dienst wordt alleen in de USA aangeboden :(

iRuben: het moet niet op een computer gaan lijken, daar worden ze bang van… het moet er elegant uitzien, geen lawaai maken, en maar 1 knop hebben (aan/uit). Een oude computer met lcd scherm is nog geen digitale fotolijst. Als je vriendin om een fiets vraagt, geef je haar geen vouwfiets (zeker niet na die mooie verrassing van vorige week).

Na wat rondgewandeld te hebben op de digitale snelweg, of was het langs het voetpad, vond ik nog dit:

http://www.pacificdigitalcorp.com/

Polaroid en Kodak zaten in het project van Ceiva, maar zijn eruit gestapt. Dat geeft te denken. Wellicht wordt daarom de service nog alleen maar in Amerika aangeboden.

Ik denk dat je nog ff geduld moet hebben, de producten die ik vond werden alle pas enige maanden terug geïntroduceerd.

Aan alle andere in dit forum, hou mij ook op de hoogte, want ik vind het wel een leuke gadget!