Digitale foto's op je Ipod

Belkin heeft een adapter op de markt gebracht welke je aansluit aan je ipod enerzijds en je digitale camera anderzijds. Op deze manier kan je heel makkelijk je beelden transferen wanneer je op reis bent. Geen powerbook meer nodig dan. http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=173207

Is op zich niet nieuw, dit is de tweede versie die ze lanceren.

Hiervoor heette het de MediaReader, ik heb hem ook. Wat ook deze versie nog niet heeft is de mogelijkheid om de iPod tegelijkertijd op te laden, want na het schrijven van zo’n 600 Mb is de accu van de iPod leeg. Dan moet je hem eerst weer opladen voor je verder kunt, en je kunt niet halverwege stoppen, dus je accu moet 100% vol zijn voor je begint.

Let op:

[quote:ab4ee2aa63]Includes 2 AA batteries[/quote:ab4ee2aa63]

Staat erbij, dus niet alle vermogen wordt uit de iPod getrokken. Ook de batterijen worden aangesproken

Heeft de eerste versie ook, die heeft er zelfs 4.

maar die zijn enkel om de lezer aan te sturen. De iPod moet de schijf continu laten draaien om te kunnen schrijven, en die inspanning gaat enkel vanaf de interne accu, en die trekt dat ongeveer 30 minuten.

In het kort: De belkin mediareader kun je beter niet aanschaffen. Het is leuk bedacht maar het werkt totaal niet: foto's laden gaat tergend langzaam en staan ze erop dan is je accu leeg. Zie hiervoor o.a. recensies in fotovakblad 'Focus.'

Om foto’s te bewaren zijn er veel betere apparaatjes op de markt. Voor rond de 200 euri ben je al in het bezit van een heel bruikbaar systeem.

Leuk, maar te duur en leest geen xD kaartjes.