Digitale videocamera JVC DX-77 Synchroniseert niet met iMac!

HELP Mijn nieuwe digitale videocamera de JVC DX-77 Synchroniseert niet met mijn Imac. Ik ben helemaal naar de stad gegaan om een fire wire kabel te kopen maar ik krijg m niet gesynchroniseert. Mijn Imac'je herkent m gewoon niet en nu kunnen ze geen vriendjes worden. Wat moet ik doen ? Ik heb al geprobeert om alle kabels eruit te trekken en dan de stroom er ook uit. 2 min. laten staan. Alles er weer in. En.....Helaas. Bij mijn Ipod werkte dit wel maar met de camera niet.

Wie weet het goede antwoord ??
Fleurtje

Hier vind je alvast een lijstje met de camcorders die zeker compatibel zijn: http://www.apple.com/macosx/upgrade/camcorders.html

Maar spijtig genoeg voor jou zie ik je comcorder er niet tussenstaan… :o
Misschien even zoeken op de site van JVC?

Ik neem aan dat jij verwacht dat je camera als een harde schijf op je desktop komt (zoals je ipod).

Digitale cameras doen dit niet. Er staan namelijk geen files op.

Als je bedoelt dat je de film op je Mac wilt hebben moet je dit zogenaamd ‘capturen’ Open een video montage programma, bijvoorbeeld iMovie, meestal staat daar dan een optie om dit te doen. Kijk anders even in de help van het desbetreffende programma. zoek op ‘capture’

succes!

[url=http://www.crutchfield.com/S-5FJaJtLB4Ti/cgi-bin/ProdView.asp?I=257GRDX77]Hier[/url] staat bij "Supplied Accessories" dat er ook een CD-ROM bij zat voor de Mac. Misschien staan hier wat drivers op?

Ja ik heb de camera net aangesloten op mijn imacje. Via de Fire Wire kabel. Daarna werd ik helemaal blij want Imovie gaf inderdaad in een keer aan dat er een camera aangesloten was. Dit naar aanleiding van het bericht waarin stond dat je het niet moet zien als een normale camera of een ipod. Nu kan ik eindelijk aan de slag !!

Yoepie

Bedankt mensen.
Xus Fleurtje