Direct MP3s uitwisselen met Bluetooth iPod

Op 'www.portablegear' het volgende bericht:

'MP3 - Apple boekt al ongenaakbaar succes met zijn MP3 speler, de iPod. Nu betreedt de iPod een nieuwe fase in zijn loopbaan. Apple is begonnen met XtremeMac, onderdeel daarvan is de iPod uitrusten met Bluetooth.

De nieuwe iPod met Bluetooth is niet langer alleenmaar een draagbare MP3 speler, maar een compleet muziekcentrum. Door Bluetooth zijn draden overbodig en kan het audiosignaal van de iPod aan alle Bluetooth apparaten doorgeven.

Dus de iPod kan voortaan besluiterd worden via Bluetooth koptelefoons, op entertainment apparatuur in huis of gewoon op je autoradio; zolang er maar een Bluetooth aansluiting op zit.

Maar het leukste is de mogelijkheid om MP3’s direct uit te wisselen met andere iPod-bezitters. Het is echter nog niet zeker dat Apple deze functie zal benutten. Mede omdat de RIAA dwarsligt en het uitwisselen van MP3’s via Bluetooth ziet als schending van auteursrechtwetten.

Waarschijnlijk komt de Bluetooth onveranderd op de markt.’

http://www.portablegear.nl/nieuws-detail.htm?NID=1451&Click=ND01451

Was dit al bekend? Ik zag het nergens op het forum.

Hmz als je de links (bronnen) een beetje volgt kom je op een verhaal van The Register uit. Deze wijst weer naar Xtrememac.com ofzo. Maar het blijkt dus dat deze jongens met een Bluetooth addon komen voor je iPod.

Lijkt me nogal wat haken en ogen aan te zitten