Directory kwijt na download

Hallo,

Ik heb sabnzbd draaien op mijn synology nas, en met categories wordt mijn data gedownload naar verschillende mappen. Nu heb ik net een 1080P film gedownload, maar ik was vergeten een categorie toe te wijzen, waardoor de file (in een map) wel is gedownload, maar waarschijnlijk in de hoofd, hoofd hoooofd directory is beland. Ik kan daar niet in komen (nouja eigenlijk wel), maar er staat er geen enkele map of file.

Wat kan ik doen om mijn film toch weer terug te toveren, want hij is wel gedownload (er is 14GB ruimte op mn nas minder).

Alvast bedankt.

Lexis.

Bijlage (screenshot van de sabnzbd instellingen, waar staat aangegeven dat alles wordt gedownload op /volume1/, tenzij er een categorie, in dit geval movies, is aangewezen. deze movie is dus in de directory /volume1/ beland ipv in /volume1/video/)
[img]http://grab.by/grabs/9e04ef7382dc461b242bc9ef6bbc4343.png[/img]

Om nog toe te voegen, SAB geeft zelf ook aan dat de map met de film in de main main main directory staat:
[img]http://grab.by/grabs/cf1811aa7ddddacadb918dd704536bc9.png[/img]

Heb je ssh of telnet toegang naar je nas? Dan zou je met een unix move commando het bestand kunnen verplaatsen.. (mv bestandsnaam nieuwelocatie/bestandsnaam)

Ja, dat heb ik geprobeerd, maar ik kom niet echt ver. Heb je enig idee hoe?
Ik kan wel inloggen als Root, en dan zit ik in de main directory, maar als ik de juiste directory wil kopieren, zegt ie dat ie m niet kan vinden... Bestandsnaam is goed gespeld....

Wanneer je in de juiste directory zit kun je het bestand waarschijnlijk beter verwijderen en de film opnieuw downloaden naar de juiste folder..
Een directory verwijder je door het volgende commando: rm -r Directorynaam
Wanneer er spaties in de naam staan moet je de hele naam even tussen aanhalingstekens zetten. De -r switch zorgt ervoor dat de gehele directory wordt verwijderd..pas hier uiteraard wel me op!

Heb je geen webfilemanager op dat nas zitten waarmee je wat mappen kunt verplaatsen?

Ik heb zeker een webfilemanager, maar daarmee kan ik niet in het Ć¼bervolume..; wat vrij jammer is. Ik ga het commando even toepassen.

Het staat in SabNZBD+ nu in ieder geval goed ingesteld voor de toekomst... Ik heb het in de terminal geprobeerd; zonder resultaat:
[img]http://grab.by/grabs/3c4e4f59286ff8fc6a1d34ebe78043dd.png[/img] ...

Wanneer je via de shell een ls commando doet in de /volume1 directory, wat is dan de output? Ik heb sterk het vermoeden dat de file, of daar geheel niet staat, of misschien een andere naam heeft?

Dat commando kan ik niet uitvoeren...:
[img]http://grab.by/grabs/5f533eecc5753a24c1251d4c71db2b8b.png[/img]

Hm, dus een flink beperkte shell...vreemd... je kunt wel van directory veranderen, en bestanden kopieeren (cd) maar geen directory uitlezen?

Ik heb geen idee of het een beperkte shell is... Ben nogal een terminal noob, vandaar...

wat doet het commando "." eigenlijk...dat is normaliter een aanduiding voor de huidige directory, misschien moet je die eens proberen als alternatief voor ls...