DJ Programa

ik zoek een goed dj programa voor mijn mac. ik heb veel mensen op tv gezien die via hun iBook alles mixen. weet iemand een goed programa? ik heb zelf wel een paar dingen gelezen: Logic Pro 7 of Cubase??? weet iemand er nog een?

alvast bedankt[/b]

[url=http://www.macmusic.org/softs/view.php/lang/EN/id/1236/?vRmtQjpAznOhMaS=1]Traktor DJ Studio [/url]

[url=http://www.dj1800.com/]DJ 1800[/url]

Overduidelijk Traktor DJ! Dat is echt superuitgebreid (beter dan DJ 1800), en kan ook nog eens door allerlei Midi-apparatuur worden aangestuurd (denk even aan een mengpaneel als de X:one). Daarnaast biedt dit programma ondersteuning voor je iPod, zodat je eventueel muziek die niet op je Mac maar wel op je iPod staat, gewoon kan gebruiken.

Het programma heeft zelfs een functie (hoewel ik die nooit gebruik), om rechtstreeks te streamen naar een IceCast stream. Opnemen is ook geen probleem en editen nadat je de mix gemaakt hebt ook niet.

Een andere coole tool die je samen met Traktor kan gebruiken is Final Scratch! Draaitafels aansluiten en draaien maar die MP3’s (en AAC, enz.). Werkelijk een TOPproduct!

Ableton Live is het programma waar ik veertien dagen terug James Zabiela mee heb zien werken en een aantal week daarvoor Sasha. Deze laatste verwijst ook naar dat programma op zijn laatste cd.

Ja maar dat moet je allemaal meteen kopen :S je kan het niet echt goed testen (dat traktor bla bla bla....) is er misschien ergens een Trial?

Je kunt van Traktor en van Ableton een demo downloaden van de site. Volledig functioneel, met een 30 dagen limiet volgens mij. Succes!