Dmsn

Heeft iemand dMSN? ( http://www.dmsn.nl/nl/index.html ) Zoja, ik snap de installatie niet echt goed, is ook in engels, en ik ben nog maar 10 :roll: .

Nouja… :oops:

hallo!

ja je moet gewoon de stapjes volgen , ik weet ze niet vanbuiten maar mischien kan je vader je toch wel helpen. maar ik zou die niet downloaden.
als je bv. tegen iemand een icoontje laat zien die niet op de gwone msn gaat dan kan die andere die geen dmsn heeft dat icoontje niet zien.

nee ,ik zou het houden bij de gewone msn? :?

Probeer mac messenger eens...

Die is lekker snel en simpel te gebruiken. Dmsn is nogal zwaar, en om hem te draaien moet je in de terminal (tekst venster) regels intikken…

Of gewoon microsoft msn messenger

wa is die mac messenger precies? sluit da aan op die van microsoft?

Khad dMSN geinstaleerd (en uiteindelijk zelfs nog werkend gekregen), maar het is een programma van niks! Je moet hem ten eerste openen via de terminal :roll: ten tweede, ook het instaleren is niet echt mac-minded :roll: verder is dMSN onoverzichtelijk, de interface ziet er windows achtig, slecht in elkaar gezet uit :? ten derde is de gewone MSN beter ten vierde crashte het elke keer als ik hem wou afsluiten :roll:

Mijn advies, begin niet aan dMSN, de beloftes op de website zijn mooi, en daar werken er wel een paar van, maar het is echt te onoverzichtelijk om er lekker mee te werken!

Dennis

wat is nou die mac- messenger ?

Bedoelen jullie [url=http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/14983]Deze[/url] soms? :D

[quote:ac592d9034="Syndic"]Bedoelen jullie [url=http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/14983]Deze[/url] soms? :D[/quote:ac592d9034]

Ik denk dat het eerder deze zal zijn.
Maar met pijn in het hart zeg ik dat je beter die van Microsoft gebruikt want deze lijkt nergens op, toch niet onder OS X.

Greetz

Ik gebruik enkel en alleen iChat :P Heb gelukkig geen PC vrienden :wink:

Dat geluk is niet aan iedereen gegeven :cry: