Dock en remote

Heb er al een paar dingetjes in deze sectie over gelezen, maar weet iemand misschien of er al een echte remote bestaat voor de dock? Ik voel me een beetje bekocht voor bijna Euro 100. Daar krijg je een paar stekkertjes en een standaard voor... belachelijk. Ik had beter gewoon een jackplug naar tulp kunnen aanschaffen bij de Dixons ofzo. Nu moet ik het ding "in de dock" commando's geven voor de menus. Niet echt handig als je alles op de stereo hebt aangesloten. Erg onhandig en zeker niet goed voor de iPod zelf volgens mij, door de trillingen op dat kleine onderstukje als je met de menus bezig bent. kortom (pardonnez les mots) wat een pruts-ding.

Ik denk dat er binnenkort wel een software update komt.

Zu het nu is kan echt niet de bedoeling zijn.

Het beste had je misschien gewoon moeten wachten en een Griffin TuneCenter moeten kopen. Daar heb je een on-screen menu (dus niet steeds naar je iPod lopen als je iets niet kunt lezen) en bijna alle functies op je iPod zijn te bedienen, ook naar Artiest, Nummers, Genre gaan enz. Niet eens zo duur, ik geloof 100 dollar.

http://www.griffintechnology.com/products/tunecenter/index.php

[img:c30752669a]http://www.griffintechnology.com/images/products/prod_tunecenter_main.jpg[/img:c30752669a][img:c30752669a]http://www.griffintechnology.com/images/products/prod_tunecenter_side02.jpg[/img:c30752669a]

Dat lijkt me een prima ding. Ben regelmatig in de buurt van Aachen dus zal daar eens een apple-store binnenlopen (availlable in germany) . laat het je weten!

Als je van je AV kitje af wil ben ik wel geinteresseerd!