Downloaden van complete albums

Hai!

ben sinds kort aan de mac en download mijn muziek nu met lime wire. Dit bevalt me erg goed maar ik vind het toch nog lastig om complete albums te vinden. Zijn er misschien mensen die goede sites weten en misschien nog andere handige tips voor lime wire?

Groeten Roderik

Voor complete albums kun je beter terecht op Usenet en BitTorrent.

BitTorrent ja :wink:

Itunes music store

:o ja een beetje illegaal alles download he, nouw nouw

Gaat prima bij iTMS! Het gaat snel, alles op één (goede) kwaliteit en je krijgt nog eens korting ook als je een heel album koopt. :wink: :)

Je Moet gewoon bij iTMS downloaden, das het beste...je krijgt korting jaa en je kan miss ng wat leuke iPodjes in de wacht slepen!! Succes :wink:

Groeten Didier :apple:

[quote:774b47683e="hydro"]:o ja een beetje illegaal alles download he, nouw nouw[/quote:774b47683e] Het downloaden van Muziek is in Nederland anders niet illegaal, alleen het uploaden is illegaal.

[quote:7c3acb3ccc="Yosemite"][quote:7c3acb3ccc="hydro"]:o ja een beetje illegaal alles download he, nouw nouw[/quote:7c3acb3ccc] Het downloaden van Muziek is in Nederland anders niet illegaal, alleen het uploaden is illegaal.[/quote:7c3acb3ccc]

Half offtopic:
Tsja; Deze discussie is natuurlijk al 1000 keer gevoerd, maar of het downloaden van muziek nu wel of niet illegaal is. Feit blijft toch dat als de muziek niet op een originele (legale) geluidsdrager staat. (Legale muziekdownloadservices daargelaten) dat er geen royalties zijn afgedragen aan de desbetreffende artiest. Dus heel kort door de bocht: gestolen muziek. Ik geef toe dat ik hier en daar ook wel wat nummertjes oppik, dus ben ik eigenlijk de hypocriet uit aan het hangen, maar feit is wel dat ik gemerkt heb dat ik sinds de opkomst van Napster en dergelijke alleen maar meer (originele) cd’s ben gaan kopen; door het simpele feit dat je veel gemakkelijker met nieuwe (voor jezelf tot dan toe onbekende) muziek in aanraking komt. Voor mij dient het hele P2P gebeuren dus als een soort van Virgin megamegamegastore, waar je werkelijk alles kan beluisteren. En als de muziek me bevalt koop ik het cd’tje meestal ook wel; anders gaat het gelijk weer in de prullenmand. Probleem is dus wel dat niet iedereen er zo over denkt.

OF de "legale" russische site [url]http://www.allofmp3.com/[/url] daar kun je voor 0,5$ een heel album downloade :evil:

[quote:bef427d668="vikking"]OF de "legale" russische site [url]http://www.allofmp3.com/[/url] daar kun je voor 0,5$ een heel album downloade :evil:[/quote:bef427d668] Die site is alleen legaal in Rusland zelf... want de betaalde royalty's gelden alleen in het land waar de website staat... dus als je daar betaald ben je even legaal bezig als wanneer je het van Kazaa plukt... dit is ook de reden dat iTunes voor elk land een aparte store heeft moeten maken.

so?

Als je je afvraagt waarom lees je de [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=9347]regels en wenselijkheden[/url] maar even.