downloads van transmission overzetten naar nieuw account

Hallo.

Voor mijn torrents gebruik ik Transmission. Nou vroeg ik mij af of het mogelijk is om de downloads over te zetten naar een nieuw account zodat transmission op dat account verder download waar hij gebleven was.

Is hier een oplossing voor?

met vriendelijke groet,

Double-D

Geen probleem. Open Transmission en zet de voorkeuren om naar de nieuwe map waar de downloads moeten komen. Zet daar de map(pen) in waar Transmission mee bezig was. Open nu de torrents weer in Transmission. Transmission ziet dan de map staan en vergelijkt wat er al in staat en wat er nog in moet komen.

[quote:388b3210dd]Geen probleem. Open Transmission en zet de voorkeuren om naar de nieuwe map waar de downloads moeten komen. Zet daar de map(pen) in waar Transmission mee bezig was. Open nu de torrents weer in Transmission. Transmission ziet dan de map staan en vergelijkt wat er al in staat en wat er nog in moet komen. [/quote:388b3210dd]

Wat bedoel je met de voorkeuren omzetten?

ik heb de mappen opgeslagen in de map downloads, net als de torrentbestanden zelf.

al wel bedankt,

dennus

Laadt de torrent eens in transmission, wat gebeurt er dan? Gaat hij zo nakijken in de vorm van: ''Checking excisting file''. Deze melding staat dan onder je downloadbalkje.

Ja hij geef aan verifiƫren van data (..%)

Hij is nu bezig :smiley: Gaat het zo verder tot dat het klaar is en dan gaat hij verder downloaden?

heel erg bedankt :smiley: