Dreamweaver: broncode aanpassen van index-bestand

Ik heb een simpel bestand gemaakt met 3 frames. Ik heb het programma al een tijdje niet meer gebruikt en heb gisterenavond vreselijk lopen zoeken. Het betreft het index-bestand. De broncode van alle frames wordt weergegeven, maar ik kan de functie niet meer vinden om de broncode van het bovenliggende totaalbestand (waarin de 3 frames zich bevinden) in het beeld te krijgen en aan te passen. Het was iets met 'top' als ik me niet vergis.

Ik hoor graag. Bedankt.

Richard

Misschien weet ik wat je bedoelt: als je naar view gaa en dan aan klikt " Code and Design". Dan krijg je zowel de code als je site/frameset te zien.

Hopelijk was dit wat je bedoelt,

gegroet,
iDayDreeamer

edit: als je het venter open hebt met de code kan je ook op een knopje klikken:er staan er drie boven in het venster: “Code, Split en Design”. Daar van moet je “Split” hebben.

kijk onder modify > frameset > edit no-frames content of open de index.html in bbedit. Succes, Joost

In het VIew menu zet je bij Visual Aids het vinkje bij Frame Borders aan. Nu krijg je een extra rand rondom de pagina te zien in het Design gedeelte. Klik daar dubbel op en je komt in de index pagina met de frame definitie.

[quote:76f571f58c="jodocus"]kijk onder modify > frameset > edit no-frames content of open de index.html in bbedit. Succes, Joost[/quote:76f571f58c]

Dit was 'm!

Allen bedankt.

Groet, Richard