Dreamweaver wil een wachtwoord, maar accepteert het niet.

Ik heb mijn systeem opnieuw geinstalleerd en heb mijn programmamap weer keurig op mijn powerbook staan. Wilde vanavond Dreamweaver MX 2004 openen, krijg ik het verzoek om mijn systeemwachtwoord. Dat heb ik veranderd met de nieuwe systeeminstallatie, maar zowel het oude als het nieuwe wachtwoord worden niet geaccepteerd. Als ik het goede wachtwoord intik, lijkt het even of DW opstart, maar vervolgens krijg ik opnieuw het verzoek om een wachtwoord. Geef ik een fout wachtwoord, dan krijg ik direct een foutmelding. Kan ik hier nog uitkomen zonder DW opnieuw te installeren?

dit zit 'm in de activation key die macromedia in de mx 2004 programma's heeft gezet, als je het pakket vaker dan 2x installeert start het niet meer op, op de macromedia site staat een 'hot fix', deze even downloaden, installen en dreamweaver nogmaals opstarten, dan zou het weer moeten werken.

zie ook hier:
http://www.macromedia.com/support/service/ts/documents/mac_archive_install.htm

[quote:81aa0a1775="XXX"]dit zit 'm in de activation key die macromedia in de mx 2004 programma's heeft gezet, als je het pakket vaker dan 2x installeert start het niet meer op, op de macromedia site staat een 'hot fix', deze even downloaden, installen en dreamweaver nogmaals opstarten, dan zou het weer moeten werken.

zie ook hier:
http://www.macromedia.com/support/service/ts/documents/mac_archive_install.htm[/quote:81aa0a1775]

Heee, te gek! Ik ga het morgen doen… nu bedtijd. Bedankt!!