Dreamweaver

Ik zit met een probleem!

Als ik een site maak in dreamweaver met frames dan wil ik dat de frames blijven staan en dat het content telkens verandert. Ik wil dan ook dat de titel boven in de titelbalk meeverandert. Hoe krijg ik dat voor elkaar?

Je zult moeten aangeven welk frame steeds moet vernieuwen. Volgens mij gebruikt dreamweaver de benaming Mainframe voor het frame dat jij bedoelt.

Je kan deze vraag beter in het forum [url=http://www.macosx.nl/forum/viewforum.php?f=10]Webontwikkeling[/url] vragen... meer kans op een antwoord :wink: maar eigenlijk heb je het antwoord al gekregen. DW werkt idd. met de benaming mainFrame, maar je kan zelf kiezen waarin de content geladen moet worden. De titel in je browservenster blijft echter wel altijd hetzelfde als je alle content steeds in je mainFrame laad, misschien zijn daar wel scriptjes voor maar dat weet ik niet... :wink:

[mod:4b6d38f765="iRuben"]Verplaats naar Web ontwikkeling. Meer kans op een goed antwoord.[/mod:4b6d38f765]

Ok dan! Ik zal het één en ander uitproberen, thanx!

Ik doe op [url]http://www.desertdog.nl[/url] Daar verandert het meest linkse frame mee met het contentframe wat rechts staat. Het linkerframe wordt aangestuurd door een tag in het contentframe. Even de source bekijken dus!

Dank je DessertDog!

DessertDog, of...

Weet jij hoe je in htlm een zichtbaar “loading balkje maakt”???

stuur even een uitleg van wat je precies bedoelt (dus wat wordt er precies geladen, etc) naar react@desertdog.nl. Ik weet nu niet precies wat je bedoelt namelijk