Dringend en serieus: StartersDisk alternatief

Om EAN codes aan te maken (dus niet de plaatjes van de barcode, maar voor het aanmaken van de opeenvolgende nummering, incl. controlenummer, bijbehorende artikelnamen etc.) gebruiken wij op de PC het programma StartersDisk van EAN Nederland. Echter, door omstandigheden is een PC niet meer mogelijk en zoek ik een alternatief voor de Mac. We hebben al geprobeert het programma te laten draaien onder VirtualPC, maar deze geeft een fraaie 'FOUT IN TOEPASSING' melding, dus die optie behoort ook niet tot de mogelijkheden.

Heeft iemand een suggestie?

PS

Misschien dat er gezocht moet worden naar plugins voor bv Excel for Mac of FilemakerPro. Deze programma’s zijn aanwezige en die optie behoort dus ook tot mogelijkheden.

Het liefst echter een simpel, stand-alone programma.

Al geprobeerd om het in Parallels te draaien?

Corss over For Mac... Mvg,

Bedoeld wordt 'CrossOver' denk ik?

http://www.codeweavers.com/products/cxmac/

Hij probeerde het te draaien in Virual PC, ik leidt daar uit af dat hij een G4/G5 heeft. De oplossingen die de rest hier aandraagt werkt niet op deze macs.....

Inderdaad... Heb een lel van een G5 staan (ook qua geheugen), moet de eerste Intel nog zien die daar tegenop kan :P

[url=http://www.versiontracker.com/php/qs.php?mode=basic&action=search&str=ean+barcode&srchArea=macosx%7Cmacosx-all&submit=Go]Hier[/url] zijn er een aantal te vinden. Ik weet echter niet of er wat bij zit voor jou :? .