driver voor externe dvd-writer

Weet iemand een driver voor de FX-50 DVD +-RW/8 van freecom om rechtstreeks vanuit de iApps te kunnen branden ? Patchburn heeft op dit moment geen driver beschikbaar.

Kijk even bij xlr8 daar is in de database wel een antwoord te vinden.

Ik heb het met patchburn II gedaan , maar dan wel op een pioneer dvr-106d brander(intern, bootable). Bij mij doet ie het perfect , alleen de tijd indicatie van hoelang branden doet het niet goed. Maar dat is te verwaarlozen.

misschien heb je iets aan deze info.

succes

[quote:3182de99fb="digitalguru"]Kijk even bij xlr8 daar is in de database wel een antwoord te vinden.[/quote:3182de99fb]

Hier is ook niets te vinden.

Kijk eens bij http://forum.rpc1.org/viewtopic.php?t=23370 en blader er even door je ziet een bestandje HPfurz. Dit downloaden en in je homefolder zetten. Dan worden alle externe writers door iapps ondersteunt.

[quote:8df6c70a12="digitalguru"]Kijk eens bij http://www.wormintheapple.gr/macdvd/ onder : downloads/Miscellaneous DVD Utilities daar zie je een dvd player patch staan. Deze zou je moeten kunnen helpen.[/quote:8df6c70a12]

Helaas, dit is niet wat ik zoek. Ik zoek een driver voor deze Freecom brander, zodat ik rechtstreeks vanuit iTunes. iMovie enz. dvd’s kan branden op deze externe brander.

Dit is WEL wat je zoekt. Deze patch maakt het mogelijk om van uit elke Iapp extern te gaan branden. Ik gebruik deze ook met mijn NEC brander en werkt perfect.