driver voor freecom driver

ik heb een freecom cd-rw recorder 4424,en sinds ik osx draai kan ik niet meer branden,alleen nog maar in os 9. dat vind ik echt vervelend. ik heb nou toast titanium op osx gezet,maar die kan mn brander niet vinden. wat moet ik nou doen,moet ik daar een speciale driver voor downloaden of wat.? ik weet het niet meer. wie kan mij please helpen. :( ik heb een usb kabel ,en ik heb traveller van freecom gedownload,maar nou heb ik weer het probleem dat ik traveller niet geinstalleerd krijg. hij geeft alsmaar aan installatie fout opgetreden probeer opnieuw. maar wat ik ook doe,ik krijg het niet voor mekaar. ik hoop dat iemand mij kan helpen. alvast bedankt.

Heb je al 's op de site van [url=http://www.freecom.com/]Freecom[/url] gekeken? Kon jouw type brander er niet tussen vinden met typenummer 4424, misschien kan je wat meer info geven? USB of firewire? Is het zo'n traveller ding?

ik denk dat je het beste kunt kijken op [url=http://sourceforge.net/]sourceforge.net[/url] en daar als zoekopdracht "freecom" intikken.

Als het goed is vind je dan een onofficiële driver.

Ik heb heb USB cdrw van Freecom.
Hij werkt niet zo heel goed bij mij, maar bij anderen werkt hij geloof ik wel beter.

succes ermee.

wat je zoekt is waarschijnlijk de FreecomTravellerUSBDriver-1.0.0.dmg. Ik heb 'm ooit gevonden via dit forum. Waar ik 'm heb gedownload kan ik me niet meer herinneren maar met de naam kun je hem vast vinden op versiontracker.

Ik liep toevallig tegen deze sourceforgetip aan. Bedankt. Driver werkt uitstekend met Toast Titanium. Eindelijk branden onder X!!!

het is eindelijk gelukt. :lol: het probleem was dat ik met microsoft het bestand niet gedownload kreeg. dus ik dacht ik probeer het eens met netscape. en wat denk je het werkt... eindelijk branden in osx. ik wil iedereen bedanken voor hun reactie. :D

Ok..top het is inelkgeval iemand gelukt nu.

Help “ons” (lees mij) ook nog ff.

ik ben al dagen aan het kloten
G42x400 Macos X en Freecom classic Firewire…

En krijg m niet aan de praat.

Help please…

Frits

www.fritsdebeer.com

Ok..top het is inelkgeval iemand gelukt nu.

Help “ons” (lees mij) ook nog ff.

ik ben al dagen aan het kloten
G42x400 Macos X en Freecom classic Firewire…

En krijg m niet aan de praat.

Help please…

Frits

www.fritsdebeer.com

haal deze binnen <driver > via safari niet via internet explorer dat lukte bij mij niet deze driver werkt voor traveler en portable branders . div type. bij mij werkt het perfekt met toast 5.2 onder jaguar :apple: