dubbel dock

Kan ik ook twee docks maken? eentje links en eentje rechts? en dit dan zonder een extra (dock)-programma. bedankt olav

Nee.

Als je meer wilt, probeer: http://www.dragthing.com/english/about.html

Of probeer freeLauncher: http://homepage.mac.com/lucasraggers

Ik ben zelf erg tevreden over DropDrawers. Sorry, geen link, maar het is makkelijk te vinden op Versiontracker.

Whymme

PocketDock kan ook. www.pocketsw.com/pocketdock

dank voor alle links. ik had de meeste al een keer gezien daar niet van. maar ik vind de originele dock erg fraai maar ik wilde wel een tweede aan de linkerkant. Misschiendat ik een van de shareware versies wel ga gebruiken ook al vind ik 20$ voor een betrekkelijk kleine applicatie als pocketdock (waarvan de link overigens niet correct is, volg deze link als je geinteresseerd bent http://www.pocketsw.com/PocketSoftware/pocket_dock.php) wel wat veel. Of is dat overdreven? nogmaals dank. olav

Je kunt ook zonder extra software apps toevoegen aan je orginele dock. [b:685a4651ac][url]http://www.macosx.nl/forum/viewtopic.php?t=1672[/url][/b:685a4651ac] Het kost niet en je hoeft er geen programma voor te draaien.

MacX, een goede tip! Wat ik er alleen minder goed aan vindt is dat het de elegantie van het dock vermindert. Ik heb zelf al twee folders in het dock staan maar het gemak van de meteen zichtbare iconen mis ik bij de folders. Dan vind ik het pocketdock voorlopig nog de aardigste oplossing. Maar wel 20$.