dubbele <a> tags, hoe op te lossen?

Ik heb binnen een vertikaal CSS menu een dubbele <a> tag omdat er een website en mailadres binnen een submenu moet worden getoond. In safari gaat het probleemloos, maar IE geeft een 'runtime syntax error' bij het openen van de pagina. Hoe kan ik dit (elegant) oplossen?

[code:1:7167ddc654]<BODY><!-- begin menu →
<DIV id=menu>
<UL class=level1 id=sidenav><!-- menu1 →
<LI class=folder><A href="#">Hengelo</A>
<UL class=level2>
<LI class=explain>verkooppunten in Hengelo
<LI><A class=submenu href="#">Winkelnaam<br>
Adres<br>
Woonplaats<br>
<a href="http://www.siriushobby.com">Website van deze winkel</a><br>
<a href="mailto:info@siriushobby.com">Mail deze winkel</a>
</A>
<LI><A class=submenu… etc. etc.[/code:1:7167ddc654]

Je kan ook geen <a> binnen een andere <a> tag gebruiken ik snap ook niet helemaal het idee wat daarachter zit waar ga je heen als je op de link klikt de eerste <a> of de <a> die in de eerste zit?

Probeer je zoiets te maken als dit[ur=http://examples.codecharge.com/CCSExamplePack2/VerticalCSSMenu/VCSSMenu.phpl]dit[/url]

[code:1:c75002fcc2]<BODY><!-- begin menu --> <DIV id=menu> <UL class=level1 id=sidenav><!-- menu1 --> <LI class=folder><A href="#">Hengelo</A> <UL class=level2> <LI class=explain>verkooppunten in Hengelo <LI><A class=submenu href="#">Winkelnaam<br> Adres<br> Woonplaats<br> <a href="http://www.siriushobby.com">Website van deze winkel</a><br> <a href="mailto:info@siriushobby.com">Mail deze winkel</a> </A> <LI><A class=submenu... etc. etc.[/code:1:c75002fcc2] Zou je moeten veranderen in [code:1:c75002fcc2]<BODY><!-- begin menu --> <div id="menu"> <ul class="level1" id="sidenav"><!-- menu1 --> <li class="folder"><a href="#">Hengelo</a> <ul class="level2"> <li class="explain">verkooppunten in Hengelo <li><a class="submenu" href="#">Winkelnaam<br /> Adres<br> Woonplaats<br /> <a href="http://www.siriushobby.com">Website van deze winkel</a><br /> <a href="mailto:info@siriushobby.com">Mail deze winkel</a> </a> <li><a class="submenu"... etc. etc.[/code:1:c75002fcc2] Je kan niet een a-tag in een a-tag zetten overigens. Dat moet je anders oplossen. Een link in een link maken (dus 2 links op een woord); dát gaat volgens mij niet werken ;) Wat is de reden dat je dat doet eigenlijk? Wil je zo'n block-hover maken, waarbij een vlak oplicht als je er overheen hovert, met een link in dat blokje die dan ook nog oplicht? Dat moet je anders oplossen namelijk. Als dat inderdaad je wens is heb ik wel een stukje code voor je.

Een ander punt;
Ik zie dat je voor de tags (A, LI, UL e.d.) hoofdletters gebruikt. Is niet nodig, en volgens
mij waren er nog meer redenen om het niet te doen, hehe. Ook zet je de classnamen niet
tussen haken. het is geen [u:c75002fcc2]A href=naam[/u:c75002fcc2], maar [u:c75002fcc2]a href=“naam”[/u:c75002fcc2] :wink:

Mvg,
Joram

Zou het dan niet meer moeten zijn zoals: [code:1:5c2d11bc3b]<BODY><!-- begin menu --> <div id="menu"> <ul class="level1" id="sidenav"><!-- menu1 --> <li class="folder"><a href="#">Hengelo</a> <ul class="level2"> <li class="explain">verkooppunten in Hengelo <li><a class="submenu" href="#">Winkelnaam<br /> Adres<br> Woonplaats<br /></a> <li><a href="http://www.siriushobby.com">Website van deze winkel</a></li> <li><a href="mailto:info@siriushobby.com">Mail deze winkel</a></li> <li><a class="submenu"... etc. etc.[/code:1:5c2d11bc3b] Waarom zou je meerdere <a> tags neerzetten gescheiden door een <br /> als je daarboven wel netjes gebruik maakt van <li> en <ul>.

Probeer je iets te maken zoals dit?

Ik zat eigenlijk te denken aan de hover-styles zoals op de site van Veerle's Blog: http://veerle.duoh.com/

In het midden van de site (onder “previous”) heb je hover-styles met daarin nog
een extra linkje. Dan snap ik de logica van Night wel… ook al is het niet goed, hehe.

Ik heb het opgelost, [url=http://www.southofhell.com/demo/Dolor.htm]op een iets andere manier.[/url]

Overigens WEIGERT Explorer de tekst in het blauw te tonen, zoals Safari wel doet.
Iemand suggesties?

het CSS bestand url=http://www.southofhell.com/demo/menu.css[/url]

Zowiezo is het menu in "Hengelo" veel te lang ;) Ik ziet hier op een 20" scherm, en zelfs hier kom ik net tot aan de onderzijde. Op kleinere schermen gaat dit een probleem vormen denk ik.

De reden dat IE de kleuren niet goed laat zien komt omdat je benamingen gebruikt.
De juiste manier om de kleuren te tonen is door de kleurcodes te gebruiken: [b:601b4292e3]#cccccc[/b:601b4292e3]

Mvg,
Joram

als je zeker wilt weten dat kleuren goed worden weergegeven moet je de hex waarde gebruiken en niet blue white etc.

Thnxxx :) ik zal het maandag even proberen! Ik dacht juist dat die namen door alle browsers ondersteund werden!