Dubbele namen in tracklist mini ipod??

Ik heb een vraag over mijn mini ipod(trotse bezitter sinds 2 weken).... In mijn artiesten lijst staan een aantal artiesten dubbel vermeld... De naam is precies het zelfde gespeld ??en toch vermeld ie de naam 2 keer onderelkaar het zelfde met andere nummers.. In mijn i tunes programma staan ze maar 1 keer vermeld... Hoe kan dit?? Herkent iemand dit?? Hoe verander ik dit?

Is het in iTunes wel goed? Een spatie te veel, misschien?

Ik herken dit probleem bij mijn iPod (10 gig). Ik heb geen idee hoe het komt en heb toch echt al van alles geprobeerd. Ben ook heel benieuwd naar de oplossing!?

Dirk Jan

misschien een en dezelfde track twee keer in de ipod playlist gezet? heb ik een keer per ongeluk gedaan, en toen stonden die cd's ook 2 keer op mijn mini.

och, niet goed gelezen. de artiest staat er 2 keer met ANDERE nummers. ik dacht met dezelfde.
heb ik in iTunes ook wel eens. heel gek inderdaad. en als je dan de naam van de artiest veranderd, groepeert ie hem wel bij de rest. Op de mini heb ik dat eigenlijk nog nooit gezien.

Waarschijnlijk is een spatie na de naam de boosdoener, je kan dit heel makkelijk opsporen als je op de "Blader" knop drukt.

Groeten Dennis

Hoe bedoel je op de blader functie?? Het zit zo er staat 2 keer dezelfde artiest in dit geval Blof .....en nu met precies dezelfde nummers/albums... En er staat 1 keer drie de zelfde artiesten in met andere nummers/albums... Terwijl dit in i tunes gewoon goed staat vermeld.......... Wie weet er de oplossing?