DVD films copieren

Hoe copieer ik dvdfilms het best (snelst) Heb Fast DVD copier (laatste versie) maar die ondersteunt mijn writer niet op mijn G5 20-inch Is DVD remaster goed??? Wat gebruik ik het best.

Kan iemand me helpen??

Kijk eens rond op het forum zou ik zeggen....

er zijn al meer dan 10 topics over het kopieeren van DVD’s gemaakt.

:expressionless:

Heb net MacTheRipper van versiontracker gehaald....weet niet of ie werkt! Maar als ik morgen de hele Alien Quadrilogie heb geript dan hoor je het van me!

Toevallig ben ik ook op zoek naar zo’n progje…om makkelijk een DVD te kopieren. Heb het nog niet met FastDVDCopy geprobeerd op mijn iMac G5 20". Is volgens mij een andere brander dacht ik.

Maar met de Ripper rippen en daarna met Toast Ti gewoon branden is denk ik ook een optie!

Je zou Roxio Popcorn kunnen proberen. Ik heb hem zelf nog niet gebruikt maar als die net zo makkelijk is als Toast dan is het kopieren zo gebeurd.

Roxio Popcorn --> http://www.roxio.com/en/products/popcorn/index.jhtml Werkt op dezelfde manier als disc copy in het programma toast. Als het om beveiligde dvd's gaat heb je wel eerst dvdbackup nodig. Popcorn is volgens mij het beste en eenvoudigst tot nu toe om een dvd te kopiëren.

Volg hier de ervaringen met popcorn --> http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=32238&highlight=

ik doe het zo: Ik zet de DVD op mn HD met "DVD Backup", dan compress ik de dvd met DVD2oneX, en dan branden als data met toast 6, doet het perfect, werkt zelfs op mn xbox en die pakt normaal geen kopies :evil: