DVD player

Ik zoek een dvd player. Ik heb al dvdfabmedia geprobeerd maar op het moment dat ik daarmee de gekozen film wil draaien crasht hij.

Wat dacht je van de in OSX ingebouwde DVD-speler?

Die zegt dus dat hij het type media niet ondersteund.

Ik heb een cursus dvd voor Canon en daar staan diverse talen op en diverse typen camera’s. Het zit dus vol met VOB’s die ik eventueel wel met Vlc of met streammpeg kan afspelen maar dan duurt het eeuwen voor ik de juiste heb gevonden. Tot op heden niet gelukt. Hij moet dus echt video_ts herkennen.
Blijkbaar doet dvd speler app dit dus ook niet.

En met Roxio pakt hij een willekeurige vob en dan niet in het nederlands en ook de verkeerde camera, en je kan ook nergens naar het menu terug.
Ultimate dvd player geeft aan dat hij het formaat niet snapt.

Heb je ook al NicePlayer geprobeerd? Is gratis:
https://www.macupdate.com/app/mac/15136/niceplayer

Niceplayer via Safari opgehaald want via firefox krijg je een foutmelding. Ik kan nu wel in het menu komen maar zodra ik eindelijk de juiste keuze heb gemaakt krijg ik alleen een half zwart scherm die ook nog eens dit scherm half overlapt. Ik krijg nu na ca 6 minuten nog steeds geen film te zien.

NicePlayer/File/Open File…/Browse naar de map waarin de Audio_TS en de Video_TS zitten/Open/ met de muis-cursor naar links-onder van het zwarte venster gaan gaan: start-pijl wordt zichtbaar
Bij mij geen probleem.

Of deze, http://www.videolan.org/

Dat is VLC en die doet ook geen video_ts

Wie weet deze, http://eu.real.com/?mode=rp_mac

VLC doet het prima met VIDEO_TS mappen. Menus afspelen e.d.
Gewoon de map op VLC slepen, of de IFO openen.

Weet je zeker dat je geen corrupte set bestanden hebt ?

@walberg, Ik heb het vermoeden dat je steeds het verkeerde bestand wilt openen. Zowel de NicePlayer als de VLC-Player openen wel terdege een Video-bestand(.dvd). Je moet dan wel browsen naar de map waarin alles zit:

Ik heb even de map gebrand, ik ga deze even bij een buurman proberen. Dit om uit te sluiten dat de cursus zelf corrupt is. Ik kreeg met niceplayer wel de nederlandse variant van de eos50 net aan de praat dus misschien iets mis met de bestanden van de eos500 (of misschien ontbreken ze wel!).

Jongens ik heb jullie belazerd. Het ligt dus gewoon aan het origineel, daar zitten de opties voor de eos500d gewoon niet in.
Kan dus op slot. Is wel geleverd als zijnde cursus voor 500d 50d en 7d maar die 500d ontbreekt gewoon.
Excuses.

Belazerd? Kom nou, gewoon een vergissing. Meer niet!

Volgende keer gewoon map openen in XBMC. Die maakt in no time thumbs van een bak VOB’s, en je kunt er heel snel tussen skippen tijden afspelen.

Die had ik ook al geprobeerd maar ik vond het niet erg handig navigeren.