DVD-RW branden met toast lukt niet

Hi, Als recente overstapper worstel ik met het branden van data/muziek e.d. op een dvd-rw met toast 6. Via de standaard app. Onder ' recorder settings' vervolgens ' advanced' staat altijd het vinkje ' aan' bij ' close disc' . Zodra ik een RW laadt komt er een vinkje en kan deze vervolgens niet meer verwijderen. Zodoende kan ik m'n RW niet inzetten om bestanden te verwijderen danwel toe te voegen. Ik heb al enkele RW' s verspeeld.

Kan iemand me de oplossing bieden?

Alvast dank!
Jos

Gaat volgens [url=http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=1129911�&%2356759;]dit[/url] bericht niet lukken. Misschien is dit met [url=http://www.ntius.com/default.asp?p=dragonburn/dburn4_main]Dragon burn[/url] en DVD+RW wel mogelijk.

[quote="Togassa"]Gaat volgens [url=http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=1129911�&%2356759;]dit[/url] bericht niet lukken. Misschien is dit met [url=http://www.ntius.com/default.asp?p=dragonburn/dburn4_main]Dragon burn[/url] en DVD+RW wel mogelijk.[/quote

Hi,
Dank voor de reactie. Het linkje naar ‘gaat volgens’ werkt niet. Maar dank voor de tip voor Dragon burn, ziet er goed uit, volgens de specs zou het moeten lukken, ik heb de trial inmiddels binnengehaald.

Happy new Year.