dvd-svcd kijk hier eens....

http://mac.mercy.bei.t-online.de/svcd/svcd.htm

mensen hier staat alles wat je nodig hebt…

:twisted: :twisted: :wink: :wink: :lol:

Maar ja, die Duitse taal hè?

Niets leest zo beroerd als wat die mensen van ingeburgerde Engelse termen maken.

Bovendien is dit vrij oud nieuws.

Lees de nieuwe MacFan er nog maar eens op na, daar heb je meer aan.
Bovendien is het taalgebruik in de MacFan ook wat begrijpelijker

klopt als een bus alleen staat er niet in vermeld hoe je dvd's moet rippen en welke programma's je daarvoor moet gebruiken, deze zijn hier ook te downloaden.....dus van dvd naar een svcd macfan gaat over hoe je van een quicktimefilm een svcd kunt maken... ook zeker de moeite waard om aan te schaffen...werkt perfect en zeer goede uitleg..... maar wil je een stapje verder....

voor de mensen die geen macfan hebben…zie duitse site

zeg ik krijg het niet voor elkaar met dat programa uit de mac fan ik stel alles in en druk op enter dan start turminal op en dan niks meer ook niet als ik heel lang gedult heb das nou jammer ik zal wel iets niet goed doen ?

je moet echt heel lang geduld hebben ik dacht eerst ook hij doet het niet, maar ineens na 3kwartier gebeurde er ineens wat in de terminal, dus heeel lang wachten....probeer maar.....en heb je het tekstje goed neer gezet die regels wel te verstaan?

tekstje goed neer gezet ? ik had een .mov file van ongeveer 4mb en na 8 uur nog niks gebeurt

[url]http://www.vcdhelp.com/forum/userguides/88944.php[/url] [url]http://homepage.mac.com/tgpo/#[/url] :wink:

Torz bedankt voor de links maar we hebben het over svcd en daar valt niks van te vinden op deze site`sd

Ik heb met diverse programma's geprobeerd een goede SVCD te maken maar ben niet weg van het resultaat. Ik krijg de beste VCD als ik hem direct bak vanuit Toast, de resolutie is dan gelijk aan die van SVCD (720x576, 25). Als ik de MPEG bestanden die Toast bewaard op mijn iMac gebruik in VCD Builder heb ik geen last van kwaliteitsverlies, wat volgens mij betekend dat de exportpluggin van Toast een beter stukje werk aflevert dan mediapipe en ffmpeg. Het heet wel geen SVCD maar het resultaat is er wel.

ga ik daar nog eens mee hobbyen bedankt

Over het maken van svcd. Je zei dat het jou niet gelukt is, voor een filmpje van 4 mb, na 8 uur. Dat is mij ook overkomen. Ik kwam erachter, dat de mappen waarin dat filmpje terecht komt, geen spatie mag bevatten en in die van mij heette "• video" stip en spatie dus. Verboden dus. Probeer dat maar, eventuele spaties en stip weghalen. Daarna lukte het mij wel in 1x!