DVDPlayer zoek?!

Toen de kinderen een DVDtje wilden kijken starte DVDplayer niet op. Even gekeken en kwam tot de ontdekking dat DVDPlayer helemaal niet meer op mijn systeem staat. Weet iemand waar ik die vandaan kan halen/? Hoe haal je die af van de intstalDVD? Of ergens anders vandaan?

Met [url=http://www.charlessoft.com/]Pacifist[/url].

Of je zipt 'm bij iemand op z'n Mac met hetzelfde OS. Zippen, kopiëren, uitpakken en in de programmamap zetten is dan voldoende.

Oke dank U.

Maar hoe kan een Applicatie zomaar verdwijnen van mijn Mac?
De kinderen weten echt niet hoezo iets moet!!

Dit zijn de kleine dingen die Apple misschien iets beter kan doen. De applicaties van Mac OSX kan je namelijk zomaar per ongeluk uit je Applicatie map slepen! En een klein kind kan die zomaar per ongeluk naar de prullenmand verplaatsen! Tsja, zo heb je al snel een lege Applicatie map! :D

In Snow zullen deze kleine puntjes op de i gezet moeten zijn…

Appeltje - Backspace

En pfffffffffffff… weg is 'ie

Dan nog een keer de prullenmand legen (wat vast wel eens gebeurt) en het kwaad is geschied.

Tsja.. hier hoort natuurlijk gewoon een wachtwoord op! Vraag me af wat de reden is geweest waarom ze dat nog niet hebben gedaan... don't know... Er zal een reden ooit voor geweest moeten zijn! Want dat ze hier nog nooit over nagedacht hebben lijkt mij heel sterk ! :D Maar terug zetten van de Applicatie's is daarintegen ook weer zo gebeurd. Tenminste als je over een originele Leopard DVD beschikt.

Maar die gasten weten echt niet hoe ze bij de Appllicaties moeten komen. een DVD start automatisch op bij ons, zodat ze niets hoeven te doen.

Dus
…?

[quote:6646af2093="Yaris"]Met [url=http://www.charlessoft.com/]Pacifist[/url].[/quote:6646af2093]

Inderdaad.
Alles weer terug.

[quote:0f7b0dfa9f="de mossel"]Maar die gasten weten echt niet hoe ze bij de Appllicaties moeten komen. een DVD start automatisch op bij ons, zodat ze niets hoeven te doen.

Dus
…?[/quote:0f7b0dfa9f]
Hij kiepert er echt niet vanzelf af.

En ‘die gasten’ klikken ook wel eens per ongeluk op een toetsje.

En je bent verrast met hoe weinig toetsen je iets naar de eeuwige jachtvelden kunt verwijzen.