DYMO Label-printer layout?

Adresboek en DYMO Labelwriter werken op slechts een elementair niveau met elkaar samen, tenminste voor zover ik kan zien. Adreslabels kun je printen door in de"Label Software" voor Apple's adresboek te kiezen; dan komt alleen het adres op het label. Wat ik zoek, is een mogelijkheid om - Naam en telefoon-nummer op een regel en dan - Adres eronder, misschien uit 2-3 regels bestaand te printen. Eventueel in verschillende font-groottes De labels gaan geplakt worden op een Rolodex.

Weet iemand een programma wat meerdere mogelijkheden biebt, tussen Adresboek en Label Software in? De zoek-functie bracht niet veel aan het licht.

Bedankt!

De kwaliteit van de stickers van de Dymo is nogal belabberd. Op de lange duur laat de lijm los, bovendien verkleurd de sticker nogal. Beter is het dus om kwalitatief goede etiketten te kopen en deze dan op A4 af te drukken. Ben je gelijk het probleem kwijt van de magere layout mogelijkheden in de Labelwriter software. Die van AdresBoek biedt namelijk wel de mogelijkheden die je zoekt. Suc6