E sigaret ervaringen

Vandaag voor het eerst een E sigaret geprobeerd (mjoy). Maar ik blijft een chemische nasmaak houden die bij het eten naar boven komt. Heel vies, misschien nieuwigheid.

Net als velen wil ik de E sigaret proberen om te minderen en eventueel stoppen als dat mogelijk is. Als ik google zoek op ervaringen zijn deze bijna allemaal positief, volgens mij zijn het vaak fake recensies.

Daarom vraag ik hier om ervaringen van het gebruik van de E sigaret.

Ik ken een aantal mensen die al vrij lang gebruik maken van diverse smaken van vullingen in hun sigaret.

En ik hoor er eigenlijk alleen maar positieve reacties over.

Dus misschien moet je eens wat andere smaken testen?

Ik ben nu sinds 5 December over op zo’n e sigaret. Na 2 dagen al geen enkele ‘echte’ sigaret meer gerookt. Ik rook wel die liquids met nicotine (wel aan het afbouwen, van 1.9% zit ik nu op 0.9% of zo). Ik gebruik zelf die van foxsi.nl

Vanaf begin heb ik gekozen voor een iets afwijkende smaak te gaan, om het niet teveel op echt roken te laten lijken. Ik mix zelf de USA 12 met Menthol 6 van foxsi.

Ben er fan van.

Tja… Wat een onderwerp, maar mij lijkt gewoon roken toch gezonder als dit(los gezien van het feit of ik rook ja of te nee), maar dit is chemisch en niet gezond lijkt. Er zijn ook negatieve recenties over, maar die schijnen vrij minimaal te zijn, maar wat heeft dit i.i.g. met Apple of een iPhone te maken.

Heeft niets met Apple te maken. Daarom staat het ook in de ‘Lounge’.

Zoals vele andere ontwerpen die niets met Apple te maken hebben.

Ja nog steeds een ramp voor astma patienten zoals ik.
Hoop dat ze ook deze krengen dan ook zo snel mogelijk gaan verbieden!

Beste manier om te stoppen: rook je zelf een hartinfarct, vraag om een directe arts en hoop dat hij het volgende uitspreekt: “als je door rookt, ben je binnen een jaar dood!”

Ik vraag alleen om ervaringen over de E sigaret. Dat roken slecht is hoef je mij niet te vertellen. Mij hersens zijn nog niet zo aangetast. :wink:

@NielsDam: rare uitspraak voor iemand die geneeskunde studeerd. Waarom niet meteen een kogel door de kop? Scheelt weer veel medische zorg…

Back to topic. Bedankt.

@NielsDam

Zou er geen minuut wakker van liggen.
Na 35 jaar roken ga ik echt niet meer stoppen, sterker nog, dat heb ik mijn arts ook gezegd.

@olbo

Het feit dat je rookt, en de bewering dat je hersens niet zouden zijn aangetast is in tegenspraak met elkaar.

Als je nu nog rookt mankeer je altijd wat aan je hersens.

@hatolex: je hebt helemaal gelijk. Al is het de zwakte om niet uit eigen kracht te kunnen stoppen. Dus hoop dat de E sigaret kan helpen.

[quote=hatolex url=http://www.onemorething.nl/community/topic/e-sigaret-ervaringen/#post-2648551 time=1390239295]@olbo

Het feit dat je rookt, en de bewering dat je hersens niet zouden zijn aangetast is in tegenspraak met elkaar.

Als je nu nog rookt mankeer je altijd wat aan je hersens.[/quote]

Och jee, zo’n anti-rook fundamentalist.

@Richard74, dat zijn er wel meer dan hem… Who cares iedereen heeft zijn dingen wat die wilt en wat niet.

@daalhofmac

Nou nou dat zijn ferme woorden. Zonder te willen provoceren: weiger je dan ook elke behandeling bij verschijnselen van astma, longkanker, enzovoort? En ehhhh wat heeft dit met Apple te maken> oh ja snor verstandig neem geen sigaret maar een Apple …:stuck_out_tongue:

(Emac… E sigaret) :stuck_out_tongue:

Jammer, weinig mensen met ervaring met de E sigaret tot nu toe.

@geldersscheepje Mijn gezondheid is al dusdanig, dat het toch geen jaren meer gaat duren.

En nee!! dat komt niet door het roken.

Antwoord op je vraag, astma weet ik niet, longkanker zeker wel.

[quote=olbo url=http://www.onemorething.nl/community/topic/e-sigaret-ervaringen/#post-2648558 time=1390240868]Al is het de zwakte om niet uit eigen kracht te kunnen stoppen.[/quote]Ik heb altijd het idee dat mensen heus wel direct kunnen stoppen, maar simpelweg te vaak en te veel nog door de omgeving worden uitlokt, doordat het spul steeds voor je neus langs blijft komen. Je kunt geen winkel langslopen of het ligt er. En dan vaak nog familie en vrienden die roken…

Als die mensen vier weken naar een afgelegen natuurgebied zouden gaan, om even tot rust te komen zou je geen enkele sigaret meer nodig hebben. Niet dat je daar dan moet gaan uithongeren, integendeel, maar gewoon geen rook-gerelateerde artikelen binnen handbereik en veel frisse lucht. Ik durf er zo op in te zetten dat je dit zou lukken. :slight_smile:

Als je het niet kunt krijgen, lukt het inderdaad om in ieder geval op korte termijn te stoppen met roken. Maar de kunst is dus juist om ook te kunnen stoppen terwijl de verleidingen wel aanwezig zijn. Het is een verslaving, het kost hoe dan ook moeite om er vanaf te raken.

Volgens mij moet OMT maar OMG gaan worden. Wat een menslievendheid hier weer.

Leven en laten leven zei mijn oma altijd. Ik ben zelf geen roker, maar ik weet wel dat ik mijn rokende medemens over het algemeen aanzienlijk gezelliger vind, dan m’n niet-rokende medemens.

Ik weet niet hoe zo’n iSmoke proeft, maar mijn pianodocent had vroeger altijd een pijp, en dat rook heerlijk naar een soort caramel.

Van mij mogen ze de sigaretten uit de handel nemen hoor, alleen dan moeten er weer enorme bezuinigingen komen. Dus dat gaat ook niet gebeuren.