Editen .rsrc bestand

hallo,

ik ben hier zonet bezig geweest met mijn iTunes een andere skin te geven. Erg leuk maar niet echt helemaal wat ik zocht.
Nu doe ik dat door het .rsrc bestand in de content-files van iTunes te veranderen en nu zou ik zelf eens een skin voor iTunes willen maken maar met welk programma/tool kan ik dat bestand editten of is dit veel te moeilijk om mee te beginnen.

grtz,

een resource bestand? Misschien met ResEdit? Wel altijd uittesten met een kopie....

Ik heb eens zitten googlen en kan het zijn dat ik dit dan maar alleen kan editen als ik in OS 9 werk? OS 9 staat nu niet op mn Mac en ik ga het er nu ook niet opzetten enkel en alleen hiervoor, of is er toch een mogelijkheid om dit in OS X te doen?

Je moet een resource en data fork editor hebben, dat kan gewoon in osx. [url=http://www.macupdate.com/search.php?keywords=resource+fork+editor&os=macosx&button.x=0&button.y=0]Hier[/url] zijn er een paar. Even op een kopietje van iTunes werken.

Ik vermoed dat je met ResEdit (Classic) alleen de resource fork kunt editen. Wellicht lukt het bij HexEdit met de datafork, maar bestaan er betere editors. Kijk ook eens naar deze link. Wellicht combineert RESORCERER beide. http://mac.softpedia.com/get/Developer-Tools/Resorcerer.shtml

(en na deze 500ste post ben ik blijkbaar een gestoorde Mac-Fan :oops: )