Een app om de klanten in de winkel hun gegevns in te laten vullen?

Beste Mensen,

Ik heb een groentewinkel en wil graag een bestand aan gaan leggen met mijn klanten hun gegevens. Hiermee kan ik hen dan later e-mail met informatie toesturen. Nu kan ik natuurlijk een schriftje neerleggen en het opschrijven, maar daar zijn tegenwoordig veel handigere manieren voor, denk ik.

maar ik ehb helaas nog niet gevonden wat ik zoek en hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Ik ben op zoek naar een app voor een ipad mini waarbij ik gegevens van mijn klanten kan registreren en waarbij ik met schuif-tabjes direct aan kan geven waar hun interesse liggen. Ook zou ik na het invullen, mijn medewerkers de mogelijkheid willen geven om een bepaald klantprofiel bij de klant aan te geven (bv. houdt van gemak of koopjesjager).

Ik hoop dat iemand me kan helpen met een stadaard beschikbare app of wellicht het bouwen van een app.

Alvast bdankt!
Rob Verschoor

Hallo Rob,

Aangezien het voor eigen gebruik is... Waarom maak je er geen web formulier van? Dan kan je de pagina aanroepen op je iPad en zelfs doorverwijzen naar het formulier vanaf je website of social media profiel.

Dat is veel eenvoudiger om te realiseren en bij uitbesteding waarschijnlijk een stuk goedkoper!

Je hebt dus een simpele database-app nodig. Volgens mij is [url=http://clkuk.tradedoubler.com/click?p=24371&a=1425564&url=https%3A%2F%2Fitunes.apple.com%2Fnl%2Fapp%2Fbento-4-voor-ipad-persoonlijke%2Fid517414680%3Fmt%3D8%26uo%3D4%26partnerId%3D2003]Bento[/url] voor iOS dan de beste optie.

Een database aanmaken, inclusief checklists, schuifjes en invulvensters is een fluitje van 'n cent hiermee.

eehm,

QR code maken en die linken naar een website met invulformulier?

Maak kans op 50 euro gratis groente oid?

Lel wel op dat je toestemming moet vragen voor het versturen van een 'nieuwsbrief'. Met alleen de naw gegevens op zak kun je problemen krijgen.