Een goede CAM-module voor Digitenne?

Ik ben een Samsung tv met zo'n ingebouwde DVB-T tuner. Aangezien mijn KPN kastje er nu alweer voor de tweede keer mee gekapt is (waardeloze troep) wil ik het nu wel met zo'n CAM module proberen. Waar kan ik die het beste zoeken? En als je er zelf eentje hebt, welke gebruik jij?

je bent ook de eerste pratende en typende Samsung TV. Welk model ben je precies ? :lol:

Gewoon even zoeken op de site van KPN, daar staat het e.e.a. http://www.kpn.com:80/televisie/Digitenne/apparatuur/Digitenne-Starterskit.prod?ProductUUIDPass=opIKAyQa.0cAAAEYptU453ic&AbonnementsWijziging=apparatuur

Ik gebruik een Conax 4.0 en werkt prima!!

[quote:d7797f3252="Rolf"]je bent ook de eerste pratende en typende Samsung TV. Welk model ben je precies ? :lol:[/quote:d7797f3252]

Haha, ik kom in vrede :smiley: ik ben een LE19R86B 19" LCD-tv!

[quote:00f27f19fe="Rolf"]je bent ook de eerste pratende en typende Samsung TV. Welk model ben je precies ? :lol:[/quote:00f27f19fe] Lachen. 10 jaar geleden riep iedereen dat 'binnenkort' je koelkast op internet kon, maar de tv heeft 'm verslagen... ;)

conax 4.0 hier. Hou er rekening mee dat je een versterkertje voor je antenne moet bestellen wat bij mij de nodige voeten in aarde heeft gehad.