een gratis alternatief voor unison???

Hoi iedereen ik heb sinds kort nieuwsgroepen ontdekt, ik ben ook xs4all abonee en gebruik newszilla. Ik gebruikte unison in de trial periode. Volgens mij een goed progje maar omdat ik het niet heel vakk gebruik wil ik er eigenlijk geen geld voor uitgeven. Weet iemand een gratis alternatief wat wel draait onder osx. Ik heb ook newswatcher -x gebruikt maar dat heeft een (volgens mij) bagger interface.. Ik houd me aanbevolen voor suggesties..... Alvast bedankt!

ik denk dat er toch niets anders op zit dan even in je bankrekening te duiken.

er is nl. bij mijn weten niks vergelijkbaars.

zijn dat rss feeds? want die zit in je safari ook in gebouwd.

Nee rss is iets heel anders. Newswatcher is een gratis nieuwslezer, die volgens mij ook met binaries overweg kan. Ik heb er verder geen ervaring mee, ben ook een Unison gebruiker. http://www.smfr.org/mtnw/ Verder kun je ook gebruik maken van Google http://www.google.nl/grphp?hl=nl&tab=wg en sommige mailclients ondersteunen ook het lezen van nieuwsgroepen. Dan heb je alleen geen ondesteuning voor binaries.

igrabnews is een goed alternatief.

XS4ALL heeft toch een eigen, gratis, newsfeed? Die kan je dan toch gewoon bij [servers] opgeven?

[quote:e1d879337d="Night"]XS4ALL heeft toch een eigen, gratis, newsfeed? Die kan je dan toch gewoon bij [servers] opgeven?[/quote:e1d879337d]

Daar zul je dan wel een reader voor moeten hebben! :? :smiley:

en unison is daarvoor echt de beste, jammer dat je er alleen nog geen binaries mee kan posten.