Eenvoudig Back-Uppen naar iPod?

Hallo allemaal,

Ik heb een iPod 5.5.G 80GB,
Momenteel staat er nog maar zo’n 15 GB op en ik dacht dat het tof zou zijn om mijn iPod in Harde-Schijfmodus te kunnen gebruiken als Back-up schijf voor al mijn documenten en bestanden (momenteel zo’n 30 GB).

Het is niet mogelijk om Time Machine hiervoor te gebruiken en ik krijg ook mijn iPod niet te zien in iSync.

Is er een manier, om een van deze twee wel te gebruiken met mijn iPod of bestaat er hier nog een ander programma voor.

Ik weet ook wel dat het mogelijk is om alles handmatig te doen, maar dat is me te veel werk.

VG

Karel

In [url=http://playlistmag.com/secrets/2006/12/twowaystreet20/index.php]dit artikel[/url] wordt uitgelegd hoe je bestanden van en naar je iPod kunt verplaatsten.

[quote:8dc874bc5b="Pieterr"]In [url=http://playlistmag.com/secrets/2006/12/twowaystreet20/index.php]dit artikel[/url] wordt uitgelegd hoe je bestanden van en naar je iPod kunt verplaatsten.[/quote:8dc874bc5b]

?

Ik snap de link van Pieter ook niet helemaal.

Enfin… aangezien de iPod niet echt is gemaakt voor stevige backups (hoogstens incidenteel), is er ook niet echt een mogelijk om Time Machine of iSync te gebruiken.

Time Machine staat of valt ook enigszins met het continue online hebben van een harddisk en dat lijkt me met een iPod niet aan te raden. Daarvoor wordt hij bij langdurig continue gebruik véél te heet en is de kans redelijk aanwezig, dat je iPod de geest gaat geven na een dagje Time Machine.