eID op Mac ??

Oi, Ik ben van plan om deze zomer me een Powerbok 12" aan te schaffen. Maar ik heb nog een klein vraagje. Ik heb voor men eID een kaartlezer gekregen (zat bij men MS office pakket) en zopas heb ik ook men eID ontvangen.

Zal ik deze eID lezer nog kunnen op men mac kunnen gebruiken??
Op de site staat er niets over systemen.

Als je gaat kijken op de officiële [url=http://eid.belgium.be/]eID-site[/url] wordt er met geen woord gerept over Apple. Alleen Windows en een klein beetje Linux.

Zoeken op Apple en mac geeft ook geen resultaten.

Maar heb hier wel wat gevonden: http://www.rijksregister.fgov.be/eik/cdoku.htm

Ik weet het nergens rept men een woord over de mac. Zal het dan toch helemaal niet compatibel daarmee zijn? Spijtige zaak, want beveiligen van documenten in Word 2004 is een handig dingetej.

Toevallig een artikel van vandaag:

Met Windows werkt het blijkbaar niet al te best: :stuck_out_tongue:

[quote:234a734d31]Voor de uitreiking van de elektronische identiteitskaarten leent de federale overheid gratis de nodige hardware uit aan de stedelijke overheden. Maar die configuraties veroorzaken problemen. ,De kaartlezers worden niet herkend door de software, pincodes worden niet herkend en een foute pincode kan niet worden hersteld’’, vertelt De Coene.[/quote:234a734d31]

De Standaard

[quote:a2c5fd8483="Spectrious"]Ik weet het nergens rept men een woord over de mac. Zal het dan toch helemaal niet compatibel daarmee zijn? Spijtige zaak, want beveiligen van documenten in Word 2004 is een handig dingetej.[/quote:a2c5fd8483]

Heb je de tweede link van moodjoo wel bekeken?
Daar staat toch link naar een progje wat je op osx kan gebruiken… :?

bekeken ja, maar niets werkt