eMac 1GHz PowerPC G4 Superdrive

Beste mede Mac-ers,

Na veel wikken en wegen is de kogel door de kerk en een eMac 1GHz PowerPC G4 in bestelling.

Nu nog een waardige nieuwe bezitter voor mijn eerste Mac liefde vinden (iMac G3 400MHz 320mb 40gb) zien te vinden.

Heb voor de eMac meteen maar het dubbele aan geheugen bijbesteld (512mb) wat geen overbodige luxe schijnt te zijn.

eMac

Nog meer eMac-ers hier?

[url=http://www.spymac.com/gallery/show_photo.php?picid=73806]Jazeker![/url]. Inclusief superdrive.

Ja, heb ook de Superdrive versie. Ben benieuwd wanneer 'ie binnen komt. Gisteren besteld. Ben alles al een beetje aan het herinrichten :wink: Mooi shot trouwens, verhoogd de voorpret!

Gefeliciteerd met je aankoop!

Maar waarom zou je die trouwe iMac voor enkele euro’s wegdoen terwijl je er nog zoveel leuks mee kunt doen? Heb mijn iMac hier een website’tje, http://londen.campusdetoren.be hosten, bittorrent en poisoned draaien en op de nieuwe harde schijf die ik erin heb gepropt staat mijn hele 9 en X archief en mijn iTunes.

Als je 'm echt kwijt wil, ik weet altijd wel iemand

:wink:

Dank je (zo ongeveer al m'n Albert Heyn spaargeld zit er in! :lol:). Zit ook nog hevig te dubben wat verkoop van m'n iMac betreft hoor. Zeker sinds er een andere (Maxtor) 40gb harde schijf in zit en meer geheugen, draait ie als een tierelier. Heb ook alles mooi verdeeld op drie partities staan, dus OS10.2, OS9 en Data. Wacht in ieder geval nog even af hoe de eMac functioneert. Verder had ik geen CD brander bij de iMac(!) en moet nog heel wat overzetten van de iMac naar de eMac. Fotobestanden bijvoorbeeld. Maar, wie weet hou ik de iMac als relikwie (en voor back-up). (Leuke site trouwens :wink:).

ikke ook emac met superdrive! Ook prima als föhn te gebruiken!

Mm, dat zal, gezien mijn haardracht, niet echt een voordeel zijn. Maar die eMac ventilator schijnt inderdaad nogal tekeer te gaan.

[quote:d3fe2237ba="andrez"]OS10.2, OS9 en Data[/quote:d3fe2237ba]

Zet er maar meteen Panther op als je kan, dan gaat die iMac nog lekkerder en wil je hem helemaal niet meer weg doen.

Proficiat :D

Dank je Hanhart. En hij is nog niet eens binnen! Nou ja, vooralsnog voorpret (is soms zelfs het mooiste gedeelte.)

Je zet me wel extra aan het twijfelen over al dan niet weg doen van de iMac, nebbio :wink: Panther ken ik nog niet, maar aangezien ik zeer te spreken ben over Jaguar, belooft dat heel wat.

gefeliciteerd :D , ik heb een emac 700, 768 mb, alleen geen superdrive :(

Gefeliciteerd met je aankoop, ik hoop dat je er veel plezier aan mag beleven.

Ikzelf heb een iMac 17 inch 1,25 GHz met 768 MB SDRAM een maandje geleden gekocht omdat ik een wat zwaarder model nodig had dat weinig plaats innam voor mijn webdesign activiteiten, maar de eMac heb ik anders ook wel leren apprecieeren, hij heeft iets :slight_smile:

Je doet je naam eer aan eMa(r)c. Dank jullie, 't is en blijft een kwestie van waar je de computer voor gebruikt. Externe DVD-R/CD-RW kan ook zo z'n voordelen hebben, bij gebrek aan superdrive. Trouwens ik heb die fraaie voet (nog) niet :wink: (Er blijft altijd wat te wensen, zeker in de computerwereld.)

Het leek me nu echt het goede moment om over te schakelen naar iets nieuws en deze eMac was het meest geschikt voor wat ik momenteel verlang van een computer (muzikaal bijvoorbeeld.)
Zal niet gauw op stap gaan met een computer dus een laptop hoeft voor mij bijvoorbeeld niet per se en wil je een laptop met soortgelijke specs, dan zit je meen ik op zo’n € 3000.-

Voor de ruimtebesparing (ook een pre voor mij) zijn de ingebouwde speakers mooi meegenomen en je bent met een 17’’ vlak CRT beeldscherm toch slechts ongeveer dezelfde ruimte nodig als voor een iMac 15’’.

Een verwoed gamer ben ik niet, maar je kunt wat dat betreft volgens mij met dit type eMac toch ook een heel eind komen, ook al wordt dat hier en daar tegengesproken. Om kort te gaan, ik hoop er een paar jaar mee vooruit te kunnen.

Gamen gaat uitstekend op deze eMac. Medal of Honor draait hier als een tierelier. De nieuwe Unreal Tournament 2004 loopt ook prima de luxe op mijn eMac.

En wat ook mooi is: met een hack (Use at your own risk) kun je de 2e videopoort onderin gebruiken voor een TWEEDE beeldscherm (dus niet als mirror, maar extended desktop)

http://www.rutemoeller.com/mp/ibook/supportlist_e.html

(Zelf wacht ik toch maar even tot de garantieperiode is verstreken…)

Die van mij staat op een plank met 4 bakstenen eronder… Ja, het was of zo’n mooie voet, of Medal of Honor…

[quote:c0caed556d="Brak Mak Morn"]Gamen gaat uitstekend op deze eMac. Medal of Honor draait hier als een tierelier. De nieuwe Unreal Tournament 2004 loopt ook prima de luxe op mijn eMac.

En wat ook mooi is: met een hack (Use at your own risk) kun je de 2e videopoort onderin gebruiken voor een TWEEDE beeldscherm (dus niet als mirror, maar extended desktop)

http://www.rutemoeller.com/mp/ibook/supportlist_e.html

(Zelf wacht ik toch maar even tot de garantieperiode is verstreken…)

Die van mij staat op een plank met 4 bakstenen eronder… Ja, het was of zo’n mooie voet, of Medal of Honor…[/quote:c0caed556d]Ik weet natuurlijk niet wat je prima vindt spelen, maar UT2004 draait erg brak op mijn PB 12". Beetje vaag dat hij op een 7500 32MB dan wel goed draait :wink:

Maargoed, veel plezier met je eMac. Mijn moeder heeft er ook een (1Ghz, 512MB) leuke mac :slight_smile:

[quote:5d6c2ddebb="Intronic"]Beetje vaag dat hij op een 7500 32MB dan wel goed draait [/quote:5d6c2ddebb]

Komt vast door die 4 bakstenen eronder!

Veel plezier met je eMac en laat die iMac maar rustig ernaast staan. Hardstikke handig om er een 2e Mac naast te hebben staan, als je eens wat dingen tegelijk wilt doen.

[quote:99e185815c="andrez"]Je doet je naam eer aan eMa(r)c. [/quote:99e185815c] [off topic] sterker nog, op ichat is emarc700 mijn nickname :P [/off topic]

[quote:33eda90c82="Ema(r)c"][quote:33eda90c82="andrez"]Je doet je naam eer aan eMa(r)c. [/quote:33eda90c82] [off topic] sterker nog, op ichat is emarc700 mijn nickname :P [/off topic][/quote:33eda90c82]

Misschien is dit nog een optie (op eigen risico!). Moet je wel je nickname aanpassen :wink:

[quote:263b528efc="Brak Mak Morn"][quote:263b528efc="Intronic"]Beetje vaag dat hij op een 7500 32MB dan wel goed draait [/quote:263b528efc]

Komt vast door die 4 bakstenen eronder![/quote:263b528efc]

:lol: Niet wat je vaag noemt! Past niet echt bij het Apple Mac image, maar juist daarom wel grappig!