Entourage IMAP Compuserve Sent Item verschijnt 2x

nieuwe aansluiting via compuserve/aol, email gedeelte van compuserve gaat via imap

email account “els” aangemaakt in entourage

entourage verstuurt het bericht via server compuserve/aol prima naar geadresseerde maar plaatst hierna het verzonden bericht in entourage in het sent items gedeelte van de local folder en niet in de map sent items onder de speciaal aangemaakte account “els” in entourage.

het gekke is dat als je hierna nog een keer sent and receive aanklikt, het zojuist verzonden mailtje geupload wordt van de compuserve/aol server. vervolgens plaatst entourage het bericht in het sent items mapje van account “els”. verzonden berichtjes vanuit entourage staan dus 2x in entourage.

hoe krijg je het voor elkaar dat entourage snapt dat wanneer je een bericht verstuurt vanuit het account els in entourage dit verzonden bericht direct in de map sent items komt onder account els in entourage???

Verschrikkelijk hé... Ik heb ook veel problemen gehad met entourage in combinatie met compuserve!! Ik ben het programma Mail gaan gebruiken, is effe wenne maar een stuk minder complicaties...

Sorrie, kan je dus niet helpen… alleen maar laten weten dat je niet de enige bent

Groetjes

http://www.entourage.mvps.org/accounts/aol.html

alles precies zo gedaan zoals ze uitleggen in bovenstaande link maar helaas, helaas,
als je mailtje verstuurt (upload) vanuit account “els”, plaatst entourage het bericht in het mapje “sent items” onder Folders on My computer. (in plaats van in het mapje “sent items” onder account “els”.

Wanneer je nu weer contact maakt met de server van aol/compuserve download entourage het zojuiste verstuurde bericht en plaatst het berichtje nu ook in het mapje “sent items” onder het account “els”.)

hoe zet je dit tweerichtingsverkeer uit?