Entourage X en MS Exchange Server - niet helemaal compatible...zucht...

Helaas, helaas, we zitten in een PC netwerk met onze Macjes, die we geupgrade hebben naar OS X. Alles werkt, filesharen (via Dave, in Jaguar moet dat standaard kunnen), printen etc.

De mail zal straks via Exchange doorgegeven moeten worden naar de Macs, waar we nu Entourage X van Office v.X gebruiken.

En daar zit nu het probleem:

[quote:post_uid12]U beschikt over een e-mailaccount van Exchange Server en wilt via e-mail kunnen communiceren met collega's en iCalendar-uitnodigingen kunnen versturen en ontvangen. U hebt geen volledige Exchange Server-client nodig die ondersteuning biedt voor alle voorzieningen en functies van Exchange Server zoals planning en groepsagenda.[/quote:post_uid12]
aldus MS.

Voor de rest is MS bezig om Entourage X fully compatible te maken met Exchange (ze zullen wel moeten, aangezien Entourage X het enige MS pakket is dat onder OS X draait). Officieel wordt vermeld dat MS er mee bezig is, maar er is niets bekend over release-date (maar dat doen ze nooit).

Moeten we onder Classic Entourage 2001 gaan draaien (die Exchange wél volledig ondersteunt) of komt die update er?

Iemand al ervaring met dit probleem?

zucht…die @%#*-PC's ook altijd!

Er is een versie van Outlook die onder classic (10.1.5) werkt. Anders zijn er voor onder X nog niet veel optie's. Ik heb op mijn werk het zelfde probleem.

Jacques

Ja, ik wacht ook op alternatief of update van Outlook op mijn werk, voordat we helemaal kunnen overschakelen. Hopeloos soms, he! Eerst Quark en nu MS die achterloopt met de feiten. Als iemand het weet...

http://www.macosx.nl/forum/viewtopic.php?p=20404#20404

Kijk [url=http://www.microsoft.com/mac/resources/resources_main.asp?embfname=exchange.asp]hier[/url] maar es, recht van de bron!