Er is een nieuwere versie (6.3.1) van AirPort-configuratieprogramma beschikbaar?

Ik opende Airport -Configuratie en werd verrast met een download scherm waarop stond “Er is een nieuwere versie (6.3.1) van AirPort-configuratieprogramma beschikbaar?” Gek, want mijn huidige versie is 7.6.3, wat betekend dit???

Dat is een upgrade voor de nieuwe Gen. WiFi apparaten die er aan zitten te komen.

Ik heb deze update ook nog niet gedaan omdat ik niet weet hoe je veilig terug kan als blijkt dat na het installeren van deze update de verbinding ineens niet meer zo goed werkt als voorheen. Of nog erger… iets zogenaamd stuk gaat.

je kunt een vorige versie altijd uit je TM-backup halen.
en anders dupliceer je de huidige versie even :slight_smile:

Maar hoe doe je dat dupliceren dan, dit is toch een Firmware ? update of hoe ze dat noemen, je kunt toch niet en back-up maken van de TC software ?

Ok,thanx,ben ik niet de enige die een beetje verward was, mijn Wi-fi werkt nu uitstekend en ben toch een beetje bevreesd
Om deze laatste update in te laden. Kan ook nergens verderein fo vinden.

Ik denk dat je verward bent doordat er twee soorten software is voor wat betreft Airports. Je hebt de firmware die de routers/accesspoints zelf draaien, dat is inderdaad 7.nogwat.

Maar het configuratieprogramma dat op je Mac draait is andere software. Het is niet de software die draait op je Airport, maar op je Mac om de Airport te configureren.

Chorro thanx, dwz dat ik gewoon kan downloaden en installeren, wist niet dat er 2 soorten software waren thans again.