erg vreemd iTunes-probleem - hellep!

beste mede-Maccers

ik zit met een erg vreemd iTunes-probleem: het programma weigert nog muziek te spelen. maakt niet uit of het een cd is, of een mp3/aac-bestand. en dat is erg vervelend. :evil:

als ik een file in mijn library of playlists dubbel klik, lijkt het even of-ie gaat beginnen spelen, en dan gebeurt er … HELEMAAL NIKS! :cry:

als ik mijn mac (pb 12", 640/60) dan herstart, gaat het weer even, en dan doet-ie weer niks. raar he.

kan iemand me vertellen of dit een programma-fout is, of dat er ergens iets loos is in het systeem. ik heb itunes net opnieuw geinstalleerd, en dat helpt niet.

als ik alles maar niet opnieuw moet installeren, daar heb ik een rothekel aan :frowning:

alvast bedankt!

s :apple: nder

Kijk hier eens, misschien zit er iets tussen dat je verder kan helpen: http://www.info.apple.com/benl/itunes/

[quote:042a2c5e3e="tijs"]Kijk hier eens, misschien zit er iets tussen dat je verder kan helpen: http://www.info.apple.com/benl/itunes/[/quote:042a2c5e3e]

bedankt tijs. ik was die forums al eens gaan bekijken, maar ik vond er niet direct een oplossing.

weet iemand of er bekende/courante conflicten bestaan tussen itunes en andere (third party) apps. ik heb een hoop zooi op mijn pb staan, zoals proteus (im), mplayer, poisoned, …

soit, ik zoek wel verder.

en tijs, waar woon je ergens? precies redelijk wat vlamingen op macosx.nl! :smiley:

sander

[b:d25d316891][url=http://www.macattorney.com/tutorialnl.html]MacAttorney[/url][/b:d25d316891] heeft een goede webpagina gewijd aan het onderhoud van OS X. Veel problemen zijn met die tips vrij snel op te lossen.

Ik heb ook problemen met mijn iTunes. Hij houdt op met spelen zodra ik mijn powerbook aan de spanning hang. Omdat de processor speed dan wijzigt van "reduced" naar "highest". Misschien heeft dit iets met jouw probleem te maken?

ja en hier nog een vlaming :-p